Cristian Preda il voteaza pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Luni, 02 Aprilie 2012, ora 10:46
4600 citiri
Cristian Preda il voteaza pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Europarlamentarul PDL Cristian Preda nu-l va vota pentru Primaria Capitalei pe candidatul partidului din care face parte, Silviu Prigoana, ci pe independentul Nicusor Dan, presedintele organizatiei "Salvati Bucurestiul".

"La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidatii PDL de la primaria de sector, de la consiliul local, ca si de la Consiliul General al Bucurestiului. Sustin, de asemenea, candidaturile PDL din toata tara. Doar la Primaria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicusor Dan", scrie pe blog Cristian Preda.

"Trei voturi pentru PDL si unul pentru un independent. Sunt oare astfel "in afara organizatiei", asa cum pare sa sugereze Elena Udrea?", a completat Preda.

Cristian Preda: Solutia PDL la Capitala e un dezastru, o jignire

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sambata, ca varianta aleasa de PDL Bucuresti pentru Primaria Capitalei, candidatura lui Silviu Prigoana, este un "dezastru", intrucat s-a ales un om care "isi schimba pozitiile de la o zi la alta".

"Cum sa sustin pe cineva care a cerut excluderea mea din partid? Cum sa sustin pe cineva care azi este cu PDL, maine cu altcineva? Cum sa sustin pe cineva care are opinii inacceptabile in Uniunea Europeana, precum pedeapsa cu moartea?", a comentat Preda.

"Este un dezastru, este o jignire pentru bucuresteni", a adaugat el.

Sulfina Barbu: Trebuie sa ne gandim foarte serios cand excludem oameni

Presedintele Organizatiei de Femei din PDL, Sulfina Barbu, a comentat pe marginea declaratiilor facute e Sulfina Barbu, apreciind ca "trebuie sa ne gandim foarte serios cand excludem oameni".

"Cristian Preda trebuie sa inteleaga ca atunci cand o decizie este luata in partid, trebuie sa fie respectata de toti membrii partidului si am increderea ca va intelege ca toti membrii trebuie sa respecte aceste decizii. Domnul Preda stie ca acesta este principiul dupa care functioneaza un partid", a precizat Sulfina Barbu.

Nicusor Dan ataca

Candidatul independent la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a inceput deja campania, cu o serie de atacuri la adresa primarului general Sorin Oprescu.

Presedintele Asociatiei "Salvati Bucurestiul" a distribuit presei, pe 1 aprilie, o lista intitulata "100 de minciuni sau promisiuni neonorate ale Primarului General Sorin Oprescu".

Pe aceasta lista se regasesc promisiuni precum construirea unui nou spital municipal, nerealizarea zonei verzi a Bucurestiului sau transparenta licitiatiilor.

L.L.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Cristian Preda vot Nicusor Dan Bucuresti, #Preda Prigoana Nicusor Dan , #PDL