Ziare.com

Ovi este singurul compozitor al piesei Playing With Fire

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 14:27

   

Ovi este singurul compozitor al piesei Playing With Fire
Acuzat recent ca nu ar fi singurul autor al piesei care-a castigat Selectia Nationala Eurovision 2010, Ovi prezinta dovadata incontestabila a faptului ca Playing With Fire ii apartine in exclusivitate.

Mai exact - un document semnat de producatorul norvegian al melodiei, in care acesta recunoaste ca Ovi este singurul autor al cantecului.

La scurt timp dupa incheierea Finalei Nationale Eurovision 2010 au aparut si acuzatiile. Astfel Ovi era invinuit de faptul ca nu e singurul autor al piesei castigatore, si, mai mult decat atat, co-autorul piesei nu are cetatenie romana, ceea ce incalca regulamentul de participare al TVR.

Dupa ce aseara Luminita Anghel si Tony Thomas incercau sa discrediteze castigatorii finalei locale Eurovision 2010, au aparut astazi documentele care inlatura orice urma de scandal.

Simen M Eriksrud nu este altceva decat producatorul piesei Playing With Fire, si recunoaste acest lucru in scris, semnand un document pe care l-am primit de la Paul Nanca - managerul proiectului Paula Seling - Ovi.

Vezi documentele care atesta ca Ovi este singurul compozitor al piesei "Playing With Fire" pe Bestmusic.ro
Citeste mai multe despre OVI eurovision playing with fire scandal
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1631 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor