Descoperire înfricoșătoare a NASA pe Marte: Intrarea într-un posibil tunel secret extraterestru VIDEO

Vineri, 13 Mai 2022, ora 01:19
20836 citiri
Descoperire înfricoșătoare a NASA pe Marte: Intrarea într-un posibil tunel secret extraterestru VIDEO

Una dintre cele mai recente fotografii transmise pe Pământ de roverul Curiosity al Agenției Spațiale americane NASA de pe Marte a dezvăluit o descoperire neașteptată: o posibilă ușă secretă într-un tunel extraterestru. Configurația ciudată a stâncilor de pe planeta roșie par a dezvălui o intrare perfect sculptată, amplasată în peisajul marțian.

Ușa din imaginea NASA este atât de convingătoare încât suntem tentați să credem că duce la o mică ascunzătoare secretă a marțienilor sau poate către un alt univers, în întregime, potrivit Science Alert.

Cel puțin imaginea capturată de roverul Curiosity și caracteristica geologică a stâncilor de pe Marte ar părea suficiente pentru a inspira un film science-ficton sau chiar două. Cu toate astea, unii experți au subliniat pe Reddit că imaginea ar putea fi probabil o fractură a stâncilor, care s-ar fi putut produce în urma unui cutremur.

Unul dintre cele mai mari mistere ale timpului nostru: OZN-urile sunt recunoscute în Congresul SUA, pentru prima dată în istorie VIDEO

Să menționăm faptul că recent, pe 4 mai 2022, s-a înregistrat cel mai temut seism pe Marte, însă oamenii de știință încă lucrează să stabilească unde exact s-a produs și ce l-a cauzat.

În plus, în timp ce formațiunea de stâncă de pe Marte apărută în imaginea făcută de roverul NASA asemănătoare unei uși poate fi de dimensiunea completă în imaginația noastră, este posibil ca această cavitate să aibă doar câțiva centimetri înălțime în lumea reală, însă este dificil de estimat.

Semnal de alarmă pentru întreaga lume: Când vine cel mai călduros an din istorie, cu valuri fierbinți ucigașe VIDEO

Imaginea a fost realizată la o formațiune geologică cunoscută sub numele de Greenheugh Pediment de către Mast Camera, un instrument de la bordul roverului Curiosity, pe 7 mai 2022.

În anii în care am avut acces la prim-planuri capturate de roverele NASA pe Marte, am văzut diverse instantanee ciudate, cu adevărat minunate de pe suprafața planetei roșii: cratere pline cu gheață, formațiuni de stâncă stranii și multe altele.

Citeste si:
A murit răscoala lui Dacian Cioloș. Parlamentarii PLUS n-au vrut să-l urmeze - SURSE
A murit răscoala lui Dacian Cioloș. Parlamentarii PLUS n-au vrut să-l urmeze - SURSE
Europarlamentarul USR Dacian Cioloș s-a răzgândit: nu mai rupe partidul. Fostul premier nu a reușit să-i convingă pe parlamentarii proveniți din vechiul PLUS să-l urmeze într-un nou...
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocat, despre cererea de azil politic a lui Oprescu în Grecia: ”Cum e posibil să spună că România îl persecută politic?”
Avocatul Adrian Cuculis a dat detalii referitoare la cererea controversată a lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, prin care a solicitat azil politic în Grecia. "Cum credeți că este...