Si votantii PSD din Cluj au fost dezamagiti de rezultatul la alegerile locale

Vineri, 18 Iulie 2008, ora 13:18
742 citiri
Si votantii PSD din Cluj au fost dezamagiti de rezultatul la alegerile locale

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Cluj, ca se impunea o evaluare dura la nivelul PSD Cluj deoarece si simpatizantii partidului din acest judet au fost dezamagiti de scorul electoral obtinut de partid la alegerile locale.

"Fara suparare, acolo unde nu exista performanta trebuie sa existe o evaluare atenta si masuri uneori chiar dure si chiar neplacute pentru a putea sa redresam o situatie. Deci prietenia si valorile raman neschimbate pentru mine si pentru Ioan Rus si pentru alti colegi de aici, dar, cand este vorba de nevoia de performanta electorala, atunci trebuie sa fim cu totii lucizi si sa intelegem ca si votantii si simpatizantii PSD din Cluj sunt nemultumiti de scorul electoral pe care l-am avut.

Putem sa facem un lucru mai bun la toamna si sunt convins ca exista resurse de oameni, de idei, de mobilizare si de abnegatie pentru ca PSD sa faca un scor foarte bun in toamna", a spus Mircea Geoana, dand exemplu pozitiv Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Sibiu sau Timis.

Presedintele PSD a mai spus ca partidul functioneaza pe baza de rezultate si performante si aceasta este cea mai importanta regula pentru el. Cat despre acuzatiile fostului vicepresedinte PSD, Ioan Rus, ca organizarea Consiliului National a dat dovada de lipsa unei conduceri coerente de partid, Mircea Geoana a spus ca, daca era nemutumit, Rus trebuia sa participe la sedinta si sa spuna, anunta NewsIn.

"Eu regret ca domnul Rus si colegii de la Cluj nu au fost la Consiliu National. Un Consiliu National si orice intalnire este o ocazie de a spune argumente pro si contra. Daca ar fi fost acolo ar fi putut sa spuna ca nu a fost bine si eventual sa influenteze votul de la Consiliu National. E usor sa spui dupa ca nu a fost bine, atunci cand nu participi", a afirmat presedintele PSD.

Geoana a mai spus ca vicepresedintele Cristian Diaconescu s-a "invoit" joi pentru de la Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD Cluj si ca el nu putea veni deoarece, in calitate de presedinte al Fundatiei Aspen Institute Romania, nu putea amesteca activitatile de partid cu cele care ii revin la organizatia apolitica amintita.

Mircea Geoana a afirmat ca se va intalni cu noul presedinte al filialei PSD Cluj, Vasile Soporan, in cursul zilei de vineri.

"Vasile Soporan este un om de foarte buna calitate, este un om cu foarte buna reputatie publica si sunt convins ca va conduce organizatia in conditii foarte bune pentru un scor cat mai bun la alegerile parlamentare", a precizat presedintele PSD, Mircea Geoana.

El a recomandat membrilor PSD Cluj sa continue ideile legate de castigarea alegerilor si sa creada in ceea ce reprezinta idealul comun, indiferent de dispute.

"Avem un ideal comun, acela de a continua sa modernizam PSD-ul, sa transformam PSD intr-un partid social-democrat modern si european. Pacat ca acest efort a fost tradus si simplificat de foarte multe ori, chiar de catre presa, intr-un razboi intre persoane, intr-un razboi pentru putere", a conchis presedintele PSD, Mircea Geoana.

Sălile de jocuri intră în ilegalitate, dar rămân în continuare în funcțiune. USR acuză PSD de protejarea industriei păcănelelor
Sălile de jocuri intră în ilegalitate, dar rămân în continuare în funcțiune. USR acuză PSD de protejarea industriei păcănelelor
Reprezentanţii USR au transmis că PSD s-a lăudat că scoate păcănelele din localităţile cu până la 15.000 de locuitori până la finalul acestei luni, dar este o minciună şi de data...
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#Mircea Geoana, #PSD, #Cluj, #razboi, #Putere , #PSD