Geoana: Tineti unitatea USL-ului

Duminica, 19 August 2012, ora 22:27
5759 citiri
Geoana: Tineti unitatea USL-ului
Foto: Antena 3

Mircea Geoana a facut apel, duminica seara, la liderii USL pentru a tine alianta unita, deoarece, spune el, este singura sansa a tarii.

Geoana spune, ca din punctul de vedere al unui om care a muncit pentru unitatea PSD, a simtit unele discutii tensionate la nivelul USL.

"Am simtit in ultimele zile anumite declaratii la nivelul USL.(...) Tineti unitatea USL-ului. Pastrati o forta politica capabila sa invete ca cioburile lasate dupa era Basescu nu pot fi transformate intr-un vas frumos si cristalin", a spus Geoana, la Antena 3.

Fostul presedinte al PSD a vorbit si despre alegerile prezidentiale din 2009, precizand ca acestea au fost fraudate chiar in interiorul tarii, nu in afara asa cum sustin multi.

"Nu s-a fraudat in strainiatate alegerea lui Traian Basescu din 2009, ci acasa, afara s-a facut reglajul fin. Peste tot in tara eu am castigat peste Basescu cu cateva procente, in sectiile speciale el a castigat cu peste 50% in defavoarea mea. Statistic nu este posibil", a spus Geoana.

Mircea Geoana a adaugat ca institutiile care ies acum la suprafata si sperie cetatenii, sunt aceleasi care in 2009 taceau "malc".

"Poate si noi am gresit ca am lasat-o jos. Ca nu am strigat mai tare. Ma framanta ca la o acuzatie identica Parchetul se activeaza si merge in toata tara si face ce ar trebui sa faca la o plangere, dar atunci cand se fraudeaza cu sute de mii de voturi tace malc", a adaugat Geoana.

Acesta este de parere ca Romania va avea foarte mult de tras din cauza a ceea ce s-a intamplat in anii in care Traian Basescu a fost presedintele tarii.

"Va fi de reparat dupa omul asta enorm de mult timp", a mai spus Geoana.

Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
#Geoana USL Unit, #Geoana fraudare referendum, #Geoana fraudare referendum Basescu , #senator