Guns N' Roses a confirmat primul turneu dupa 23 de ani

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 22:18
3062 citiri
Guns N' Roses a confirmat primul turneu dupa 23 de ani
Foto: Twitter/@gunsnroses

Trupa rock Guns N' Roses a confirmat ca va sustine in vara acestui an un turneu de amploare, ce va include 20 de concerte pe stadioane din Statele Unite si Canada.

Celebrul grup american, reunit recent, a dezvaluit o serie de detalii despre turneul sau din America de Nord, la doar cateva ore dupa ce anuntase ca va sustine un "concert de pregatire" intr-un club din Los Angeles, in care formatia a cantat de multe ori la inceputul carierei sale.

Guns N' Roses, din nou impreuna pe scena mai devreme decat credeam

Axl Rose, Duff McKagan si Slash au sustinut un concert, vineri seara, pe scena clubului Troubadour din West Hollywood, un cartier din Los Angeles, informeaza ContactMusic.

Acesta a fost primul show sustinut de celebrul trio de rockeri dupa anul 1993 (anul destramarii trupei - n.red.) si precede concertele pe care trupa Guns N' Roses le are programate la Festivalul Coachella si Foro Sol din Ciudad de Mexico, in aprilie.

Trupa americana va sustine apoi si doua show-uri la T-Mobile Arena din Las Vegas.

Fanii s-au adunat in numar mare pentru a cumpara bilete (in valoare de 10 dolari) la primul concert - in formula reunita - al trupei americane de la clubul Troubadour, vineri dimineata, in ciuda faptului ca multi dintre ei se temeau ca anuntul privind acel show secret ar fi fost o gluma de 1 aprilie.

Trupa a anuntat show-ul prin intermediul unui comunicat de presa, ce a sugerat faptul ca "un numar limitat de bilete" va fi disponibil pentru acel concert.

Biletele pentru concertul din clubul Troubadour au fost puse in vanzare la Gibson Brands - sediul fostului Tower Records, un celebru magazin de discuri -, vineri, la ora pranzului.

Turneul grupului Guns N' Roses a fost intitulat "Not In This Lifetime" - o aluzie la o fraza celebra rostita de Axl Rose. In 2012, intrebat de un jurnalist daca exista o sansa reala pentru ca grupul sa se reuneasca, solistul grupului a raspuns astfel: "Not in this lifetime" ("Nu in aceasta viata").

Trupa californiana a confirmat 20 de concerte in cadrul acestui turneu, care va debuta la Detroit, pe 23 iunie, si se va incheia cu un show la San Diego, pe 22 august. Turneul va include concerte pe stadioane de mare capacitate din orase nord-americane, precum Washington, Chicago, Nashville, Toronto si San Francisco.

Biletele pentru show-urile din acest turneu nord-american vor fi puse in vanzare pe 8 aprilie, dar si in sistem de pre-comanda, incepand din 7 aprilie.

Guns N' Roses se reunesc in 2016

Trupa Guns N' Roses a anuntat la inceputul acestui an ca se va reuni in formula sa originala, din care fac parte solistul Axl Rose, chitaristul Slash si basistul Duff McKagan.

Guns N' Roses este o trupa rock americana, infiintata in 1985, la Los Angeles. Cele sase albume de studio ale sale - "Appetite for Destruction" (1987), "G N' R Lies" (1988), "Use Your Illusion I" (1991), "Use Your Illusion II" (1991), "The Spaghetti Incident?" (1993) si "The Chinese Democracy" (2008) - s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

#Guns N Roses turneu , #turneu