Horoscop 2012: Berbec si Taur

Luni, 26 Decembrie 2011, ora 18:11
8577 citiri
Horoscop 2012: Berbec si Taur
Foto: Ziare.com

Berbec

2012 va fi un an linistit pentru tine. Intri intr-o perioada pozitiva pe toate planurile. Multe activitati pe care le-ai amanat vor reveni in prim-plan. Daca pana acum nu ai avut curaj sau nu ai vrut sa jignesti pe cineva cu parerile tale, acum esti hotarat sa nu mai tii in tine toate gandurile si sa spui de fiecare data totul direct in fata. O sa ai parte de mai multa libertate, in special in dragoste si cariera.

Vor fi si cateva momente tensionate, dar si zile in care ai impresia ca nu se intampla absolut nimic demn de amintit.

Din punct de vedere al carierei nu se va intampla nimic relevant in prima parte a anului, ci abia in ultimele luni, cand este posibil sa apara o schimbare de job. Cei care activeaza in domeniul cultural, cantaretii sau actorii, de exemplu, vor avea un an plin si rar vor gasi un moment in care sa se odihneasca.

O sa ai parte de cateva momente norocoase pe plan financiar, insa nu te gandi la cadouri neasteptate, ci la banii care ti se cuvin in urma muncii depuse in 2011. In general, o vei duce bine cu banii, insa vor fi si momente in care simti ca nu ai cale de iesire. Daca ti se iveste ocazia sa participi la un concurs de talente sau la un eveniment de acest gen, nu ezita pentru ca sansele sunt de partea ta.

Viata ta sentimentala intra intr-o faza calma, dupa perioadele turbulente de anul trecut. Tine minte: uita de trecut si traieste in prezent, in cazul in care ai avut parte de o despartire. Pe de alta parte, nu uita ca in cadrul cuplului poti oferi mereu mai multe decat faci acum si nu este vorba despre cadouri, ci sentimente.

Taur

In anul ce tocmai se incheie ai avut parte de cateva schimbari, insa si in cel ce vine vor avea loc cateva evenimente notabile. Esti o persoana ambitioasa si iti pui creierul la contributie de fiecare data cand se iveste o provocare. Aceasta atitudine te va face sa iesi in evidenta. Va fi un an in care vei straluci.

Profesional vorbind, o sa ai parte de o imbunatatire, ceea ce va duce la o situatie financiara mai buna. Totusi, incearca sa nu iti stabilesti obiective greu de realizat pentru a nu suferi o cadere psihica. De asemenea, atentie cu cine impartasesti ideile tale de proiect. Risti sa ti le fure exact cei la care nu te astepti.

2012 iti va aduce cateva oportunitati bune de a face mai multi bani, dar vei pune la punct si o strategie pentru a ajunge sa cumperi locuinta sau masina la care visezi de ceva timp. Este adevarat ca pentru a avea parte de asta vei fi nevoit sa faci anumite sacrificii pe alte planuri. Asta inseamna ca inainte de a cheltui chiar si o suma mica trebui sa te gandesti bine inainte.

Sentimental vorbind va fi o perioada stabila, insa nu e vorba de monotonia din anii trecuti. Iti doresti ca partenerul de viata sa iti satisfaca toate dorintele, insa nu dezvalui nimic din ceea ce vrei. Avand in vedere ca nu iti poate citi gandurile, ar fi cazul sa spui cand ai nevoie de ceva.

Trebuie sa iti gestionezi mai bine timpul petrecut la locul de munca pentru ca stresul acumulat si oboseala pot sa iti slabeasca imunitatea si sa intampini probleme de sanatate. De asemenea, ia in calcul si suplimentele alimentare pentru a avea mai multa energie.

Cititi maine horoscopul anul pentru urmatoarele doua zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#horoscop anual 2012, #horoscop anual, #horoscop 2012, #berbec taur 2012 , #horoscop 2012