Horoscop zilnic. Sambata, 19 decembrie

Sambata, 19 Decembrie 2020, ora 07:00
7103 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 19 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Prima zi a sfarsitului de saptamana o sa te gaseasca foarte slabit/a si din aceasta cauza, vei petrece mai mult timp in pat decat de obicei. Din fericire, partenerul de viata va fi alaturi de tine si va incerca sa te faca sa te simti mai bine.

TAUR

Trebuie sa fii foarte atent/a la alimentatie astazi pentru ca vei ajunge intr-un loc nou, cu preparate culinare inedite. Daca nu vrei sa jignesti gazdele, e suficient sa gusti din respectivele feluri de mancare, nu trebuie sa te fortezi sa faci ca restul invitatiilor!

GEMENI

Ziua aceasta va fi excelenta pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Daca esti amator/amatoare de jocuri de noroc, s-ar putea ca in sfarsit sa castigi o suma importanta de bani. Daca asa vor sta lucrurile, foloseste-o pentru a satisface nevoile urgente ale familiei!

RAC

Te-ai saturat sa ai parte doar de reprosuri din partea jumatatii tale? Spune-i deschis ceea ce te deranjeaza, iar daca nu pricepe, raspunde-i cu aceeasi moneda! Din fericire, pe seara lucrurile vor reveni la normal.

LEU

Incearca sa fii mai prezent/a la ceea ce se intampla in jurul tau si sa intervii pe masura ce evolueaza lucrurile! Daca observi ca anumite chestiuni merg intr-o directie gresita, e mai bine sa actionezi din timp pentru a preveni efectele negative!

FECIOARA

Ziua aceasta va fi cu adevarat relaxanta pentru tine si o sa ai in sfarsit ocazia de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Pentru cat mai multa distractie, poti sa intri in lumea copiilor tai si sa participi la o competitie a acestora!

BALANTA

Chiar daca este weekend, se pare ca sefii tai intentioneaza sa te puna la munca si astazi, fara sa tina cont de acest aspect. Daca esti nemultumita de acest aspect, cel mai bine e sa le spui sefilor verde in fata acest lucru!

SCORPION

Vei petrece aceasta zi in compania prietenilor si o sa ai in sfarsit ocazia sa te pui la curent cu ultimele barfe. Totusi, daca acestia exagereaza cu anumite replici sau gesturi, nu trebuie sa le urmezi exemplul doar pentru a te integra! Cel mai bine e sa te comporti natural!

SAGETATOR

Dupa o perioada in care te-ai simtit mai rau, astazi vei realiza ca puterile iti revin si ca esti aproape de forma ta obisnuita. Totusi, important e sa nu faci eforturi exagerate ori sa ridici greutati!

CAPRICORN

Daca iubitul/iubita ta nu te trateaza cu acelasi respect, da-i o lectie de omenie si implicare, aratandu-i care este diferenta dintre voi! Atunci cand ii vei raspunde cu un zambet la vorbele urate pe care ti le arunca, sigur va cadea pe ganduri si va realiza ca a gresit!

VARSATOR

Continua sa faci miscare si sa mananci sanatos daca vrei sa te simti din ce in ce mai bine si sa slabesti! Chiar daca dieta presupune cheltuieli suplimentare, merita sa faci acest efort!

PESTI

Vei incepe ziua destul de energic dar odata cu trecerea timpului, vei dori tot mai mult sa stai pur si simplu in pat si sa nu faci mare lucru. Asadar, reprogrameaza intalnirile importante ale zilei pentru dimineata, dedicand seara relaxarii!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020