Horoscop: 1 august 2014

Vineri, 01 August 2014, ora 07:21
3750 citiri
Horoscop: 1 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

Inceptul de luna aduce vesti pe plan personal. Au legatura cu ceva ce ai inceput acum ceva timp si renuntasei la proiect, pentru ca iti pierdusei rabdarea. Si la birou se va intampla ceva care te va avantaja.

Fecioara

Vorbesti foarte mult astazi, iar acest lucru aproape ii va soca pe cei din jur, pentru ca nu iti sta in fire sa iesi in evidenta in acest fel. Dar nu te intereseaza, pentru ca tu te simti bine.

Balanta

Venus aduce armonia in jurul tau. Te-ai indepartat de o persoana care te umplea de energie negativa si deja observi schimbarile.

Scorpion

Cineva iti ofera un sfat care se va dovedi a fi de un real ajutor, dar doar daca il respecti cu sfintenie. Aceasta este partea care nu iti place, pentru ca nu te incanta ideea de a face ce iti spune cineva. Uita de orgoliu pret de cateva momente.

Sagetator

Nu esti la zi cu ceea ce se intampla in cercul de prieteni, pentru ca ai stat mai mult pe la birou. Astazi iti iei revansa. O sa iesi in oras cu cei dragi.

Capricorn

Ziua va fi una obisnuita, insa inspre seara incep sa vina vesti din toate partile. Abia o sa poti face fata apelurilor telefonice.

Varsator

Ai parte de o sclipire de momente. De la Uranus vine. Rezolvi in cateva momente o probleme care dadea dureri de cap unor cunoscuti. O sa fii salvatorul lor.

Pesti

Pui bazele unui proiect la care visai de multa vreme. Esti foarte emotionat, dar o sa ai parte de sustinerea tuturor si va fi mai usor.

Berbec

Neptun te impiedica sa te concentrezi la ceea ce se intampla in jurul tau. Cineva te roaga sa revii cu picioarele pe pamant pana cand sa isi dea cineva seama ca nu esti atent.

Taur

Mergi intr-un loc in care nu ai mai fost de multa vreme si ai foarte multe emotii, pentru ca urmeaza sa te intalnesti cu oameni de care iti era dor.

Gemeni

Daca te grabesti si muncesti mult dimineata, o sa te asiguri ca pana la amiaza termini totul si chiar vei putea pleca mai devreme de la munca. Astfel, o sa ai un weekend mai lung.

Rac

Nu te poti ocupa asa cum trebuie de munca, pentru ca gandul tau zboara la cele doua zile libere care se apropie. O sa visezi cu ochii deschisi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 1 august, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic