Horoscop 2 ianuarie 2013

Miercuri, 02 Ianuarie 2013, ora 08:02
2708 citiri
Horoscop 2 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ai dormit excelent in ultima perioada si incepi sa te simti din ce in ce mai bine. Ai scapat de insomnii si te bucuri foarte mult. Seara o sa o petreci in compania celor dragi.

Varsator

Te gandesti deja la ceea ce o sa faci in luna martie. Cei din jur te sfatuiesc sa iei lucrurile mai usor, sa nu te grabesti. Ar fi cazul sa iei in seama ceea ce iti spun.

Pesti

Este o zi tocmai buna pentru a pune in aplicare planul pe care l-ai facut cu partenerul de viata. Incercati sa va luati dupa el, altfel o sa ajungeti sa faceti cheltuieli in plus fara rost.

Berbec

Esti foarte emotionat, deoarece urmeaza sa vina in vizita cineva cu care nu ai reusit sa te vezi de foarte mult timp. Faci multe pregatiri si vrei sa totul sa iasa ca la carte.

Taur

Nu te poti concentra la job, pentru ca stii ca seara urmeaza sa pleci undeva cu prietenii. Gandul iti sta numai la acest lucru.

Gemeni

Abia a inceput anul si deja primesti sarcini noi. Pe de-o parte, te bucura faptul ca din punct de vedere profesioal totul merge cum doreai tu, dar pe de alta parte parca ai fi vrut sa mai treaca niste zile pana sa incepi treaba.

Rac

Va fi o zi cam grea, pentru ca nu reusesti sa te concentrezi asupra a ceea ce faci. Te-a ajuns oboseala din ultimele zile, insa efortul a meritat pentru ca te-ai distrat pe cinste.

Leu

Ai observat ceva ce te-a deranjat la o ruda, insa nu ai spus nimic pentru a nu strica atmosfera placuta. Acum este momentul sa faci ceva pentru a te asigura ca nu se va repeta acea experienta.

Fecioara

Dimineata va fi cam multa agitatie in jurul tau si nu o sa intelegi ceea ce se intampla, insa pe la pranz lucrurile se vor calma. Totul o sa revina la normal.

Balanta

Trebuie sa faci ceva si ar fi bine sa te grabesti pentru ca sunt sanse mari sa prinzi cozi mari acolo unde mergi. Nu iti face planuri pentru aceasta seara.

Scorpion

Tocmai ai aflat ceva si incepi sa dai zeci de telefoane pentru ca apropiatii tai sa fie si ei la curent. Ai grija ca poti sa intri intr-o incurcatura daca informatiile pe care le transmiti nu sunt adevarate.

Sagetator

De cateva saptamani incerci sa faci pe cineva sa inteleaga ca ideea ta de afacere este geniala. Astazi se va intampla ceva ce te va face sa fii privit ca un lider.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic ianuarie , #horoscop zilnic