Horoscop: 20 decembrie 2013

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 07:31
2705 citiri
Horoscop: 20 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Astepti weekendul cu zambetul pe buze, pentru ca o sa pleci din oras. Scapi de galagie, trafic si nervi. Mergi sa te relaxezi putin.

Capricorn

Aveai de gand sa dormi incontinuu, insa cateva rude au alte planuri pentru tine si vin in vizita. O sa alergi mai mult decat te asteptai.

Varsator

Consideri ca nu ai petrecut de multa vreme o seara numai cu familia, asa ca exact asta faci. Fie ca va uitati la filme, fie ca iesiti in oras atmosfera va fi una de vis.

Pesti

Esti influentat de planeta iubirii si pui la cale ceva deosebit pentru sot/sotie. Va fi ceva demn de povestit si nepotilor.

Berbec

Ai parte de un anunt surpriza. Nu te asteptai la asa ceva nici daca iti dadea cineva indicii. Esti luat pe nepregatite si, sincer, nici nu reactionezi prea bine.

Taur

Ai pretentia ca atunci cand esti invitat undeva sa fii servit asa cum trebuie. Te vei enerva, pentru ca gazda nu face ceva pe placul tau.

Gemeni

Auzi o melodie care iti aminteste de o perioada draga din viata ta si vrei sa iei legatura cu oameni despre care nu ai mai auzit nimic de multa vreme. O sa dai multe telefoane.

Rac

Ai facut o schimbare de stil si acum esti perceput ca un etalon de eleganta, asa ca ai grija la fiecare miscare. Nu iti este acceptata nicio greseala.

Leu

Faci o descoperire interesanta despre un loc in care aveai de gand sa mergi. Pe langa faptul ca o sa te distrezi, o sa iti dezvolti si cultura generala.

Fecioara

Un membru mai mic al familiei iti pune o intrebare care te lasa fara replica. Sperai sa mai treaca cativa ani pana cand vei fi nevoit sa dai astfel de explicatii.

Balanta

Ai facut ceva si vrei sa te lauzi cu asta. Ar trebui sa mai astepti putin, pentru ca nu este ceva sigur si apoi poti sa te faci singur de rusine.

Scorpion

Vorba "dai cioara din mana pe vrabia de pe gard" ti se potriveste manusa astazi. Risti ceva si nu castigi ceea ce sperai.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 20 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic