Horoscop: 24 august 2011

Miercuri, 24 August 2011, ora 07:25
2546 citiri
Horoscop: 24 august 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Nu dispui de destule informatii in legatura cu o sarcina primita la locul de munca si te simti legat de maini si de picioare. Ai nevoie de ajutor, insa nimeni nu este disponibil acum. Pastreaza-ti calmul si ia totul incet. O sa vezi ca vei reusi sa faci singur totul.

Balanta

Ai primit o veste proasta si pana la amiaza o sa stai suparat. In jurul orei 12:00 vei primi o veste ce iti va schimba total ziua. Pe seara vei fi nevoit sa faci un drum in afara orasului.

Scorpion

Nu ti-a iesit ceva cum sperai si esti dezamagit. Un apropiat iti ofera o solutie la care nu te gandisei si lucrurile se indreapta. Ai grija la locul de munca pentru ca ti-ai neglijat sarcinile.

Sagetator

Ai jignit pe cineva fara sa iti dai seama si de abia acum ai realizat. Incearca sa schimbi lucrurile pentru a nu lasa o impresie gresita. De asemenea, ai mai multa grija pe viitor.

Capricorn

Astrele prevad o zi buna pentru tine, insa pe seara te vei simti epuizat. Partenerul de viata are nevoie de sustinerea ta in legatura cu o problema personala. Tu esti cel optimist si are nevoie de o astfel de atitudine.

Varsator

Schimbarile de comportament din ultima vreme te pun intr-o lumina proasta. Ai facut o greseala si acum esti nevoit sa suporti consecintele. Daca depui suficient efort, vei reusi sa refaci raul facut.

Pesti

Te simti lipsit de energie. Pentru a reusi sa treci cu bine peste aceasta zi incepe printr-un moment de relaxare. Astfel, vei reusi sa iti aduni gandurile si sa te pui pe treaba.

Berbec

Lasa grijile deoparte si bucura-te de timpul liber de care dispui. Ar fi o idee buna sa stai mai mult cu familia si cu prietenii. O iesire in parc sau un picnic la iarba verde ar fi minunat.

Taur

Ai tot amanat un proiect si acum realizezi ca timpul ramas pana la termenul de predare este putin si sigur nu ai timp sa termini. Pentru ca totul sa se incheie cu bine primeste ajutorul care ti se ofera.

Gemeni

Nu lasa timpul sa treaca pe langa tine si ai grija de ceea ce ai mai important in viata. S-a intamplat ceva de curand in viata ta si ai inceput sa iti faci ordine in lista de prioritati. Realizand ca s-au schimbat multe, te conformezi.

Rac

Nimic nu iti convine in ultima perioada si se observa de la distanta ca ai nevoie o pauza. Fa acest lucru inainte sa iti scape totul de sub control si sa strici ceva la locul de munca.

Leu

Ai primit unda verde pentru a demara un proiect si te bucuri, insa realizezi ca ai mult mai mult de facut fata de ceea ce credeai pana acum. Pornesti pe un drum si nevoie de multa rabdare si de calm.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic