Horoscop: 29 aprilie 2014

Marti, 29 Aprilie 2014, ora 07:33
3056 citiri
Horoscop: 29 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Incearca sa nu te obosesti in primele ore ale zilei, pentru ca dupa-amiaza apare ceva important de facut. Este vorba despre ceva ce nu suporta amanare.

Gemeni

Esti tot timpul pe fuga si nu reusesti sa termini ceva ca imediat te apuci de alta sarcina. Nu ar strica sa te relaxezi putin intre proiecte. Altfel, o sa te obosesti peste masura.

Rac

Soarele te ajuta astazi si in urma unei intalniri sau sedinte o sa te simti triumfator. Adevarul este ca punctezi o mare reusita pe care o asteptai de ceva vreme.

Leu

Ai o multime de treaba si seara o sa te simti epuizat, insa acasa te asteapta o surpriza. Nu refuza invitatia in oras.

Fecioara

Mercur iti ofera o doza de responsabilitate in plus, ceea ce inseamna ca tot ceea ce faci astazi o sa aiba parte de succes.

Balanta

Casa vietii este influentata de Soare. Asteapta-te la o schimbare notabila ce va trebui impartasita cu mai multi membri ai familiei.

Scorpion

Vrei sa te afirmi si pentru ca acest lucru sa aiba loc esti dispus sa faci un sacrificiu destul de serios. Esti pregatit sa renunti la o mica placere in dorinta de a avea un viitor asigurat.

Sagetator

Comunici foarte bine cu cei din jur. Socializezi chiar si cu oameni care nu au aceeasi varsta. Cel mai bine o sa te intelegi cu batranii.

Capricorn

Esti foarte incapatanat, insa aceasta trasatura o sa se dovedeasca a fi de ajutor. Pentru ca te-ai ambitionat sa reusesti ceva.

Varsator

Legi o relatie de prietenie care se va intinde pe ani buni. La inceput esti sceptic. De multa vreme nu ai lasat pe cineva sa intre in viata ta, insa astazi merita. Acest om te va ajuta mult.

Pesti

Te lovesti de un refuz al partenerului de viata inca de la prima ora. Nu te lasi si insisti. Atat de mult o sa il rogi, incat va ceda.

Berbec

Te pregatesti pentru cea mai importanta din aceasta saptamana. Emotiile sunt mari si simti ca iti tremura tot corpul. Totul se va termina cu bine si o sa primesti toate aprobarile pe care le astepti.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 29 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic