Horoscop: 29 septembrie 2014

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 07:13
3750 citiri
Horoscop: 29 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Te mentii pe o linie de plutire. Nu faci nimic care sa iti strice confortul, dar nici nu accepti sarcini suplimentare care ti-ar putea aduce niste bani in portofel.

Scorpion

Ai parte de un mic succes, dar in afara slujbei. Se anunta si un castig financiar in plus. Te poti indrepta direct catre magazine pentru a-ti satisface un capriciu.

Sagetator

Incerci cum stii tu mai bine sa convingi un prieten ca a ales drumul gresit si ca este cazul sa se opreasca pana nu este prea tarziu. Este un fel de proiect personal si o sa depui mult efort in acest sens.

Capricorn

Ai foarte multa energie si afisezi un zambet pana la urechi. Vestile bune vin una dupa alta si nu se mai opresc. Nici ca ai putea sa iti mai doresti ceva.

Varsator

Nu reusesti sa te pui pe picioare pana cand nu bei o cafea tare si buna. Abia apoi incepi sa intelegi ce se intampla cu tine si te apuci de munca. Cam toata ziua vei fi adormit. Este cazul sa accepti ca orice noapte pierduta costa.

Pesti

Pleaca unul, vine altul. Este un dute vino in jurul tau si nu mai intelegi nimic. Au loc schimbari despre care nu ai fost anuntat si cel mai bine ar fi sa stai deoparte pana se linistesc treburile.

Berbec

Ai multe acte de semnat. Biroul este plin de documente si contracte, asa ca fii atent la tot ceea ce citesti, pentru ca altfel vei fi penalizat. Uita de pauze sau de telefon astazi.

Taur

Activitatile intelectuale te tin ocupat in prima zi a saptamani. Nu ai timp de altceva, pentru ca slujba te solicita cu totul. Abia inspre seara o sa poti sa iti iei o pauza. Stii ca efortul merita si de aceea nu te plangi.

Gemeni

Intentionezi sa pui piciorul in prag, dar fii atent la modul in care iti expui punctul de vedere. Un ton mult prea ridicat iti poate crea probleme. Asa ca fii atent.

Rac

Faci o buna impresie astazi. Cineva ramane fara cuvinte in fata a ceea ce pui in practica. Firea ta calma transmitea cu totul si cu totul alt mesaj, iar acum apropiatii tai sunt luati prin surprindere.

Leu

Incepi saptamana cu dreptul. Inca de la prima ora esti intampinat cu zambete si acest lucru iti umple sufletul de bucurie. Esti un om care se hraneste cu fericire, iar cei din jur stiu asta.

Fecioara

Partenerul de viata te duce undeva unde o sa cunosti oameni noi care ti se par interesanti. Legi relatii noi de prietenie si unele vor dura multi ani. Regreti ca nu ai acceptat mai devreme invitatia.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop 29 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic