Horoscop: 5 iulie 2012

Joi, 05 Iulie 2012, ora 07:13
2885 citiri
Horoscop: 5 iulie 2012
Foto: Ziare.com

Rac

Ai extrem de multa treaba si daca nu te aduni, nu o sa reusesti sa faci totul ca la carte. O sa fie o zi ingrozitoare. Seara vei fi epuizat si din cauza aceasta o sa iti dezamagesti putin partenerul de viata pentru ca spera sa fii la dispozitia sa pentru a-l ajuta cu ceva.

Leu

Deschide bine ochii atunci cand trebuie sa iei decizii pentru viitorul tau. Nu te hazarda in a face declaratii importante inainte de a te asigura ca esti pe drumul cel bun.

Fecioara

Intri intr-o perioada in care toate iti ies mai bine decat te astepti. Esti uimit de norocul care a dat peste tine. Totul se intampla datorita faptului ca ai rezolvat unele aspecte legate de sanatate si esti plin de energie si optimism.

Balanta

Iti permiti sa faci ceva ce altor persoane le este foarte greu. Ai o libertate dorita de multi. Totusi, ai grija sa nu exagerezi si sa atragi criticile celor din jur.

Scorpion

Casa dragostei o sa fie puternic influentata de Soare. Asta inseamna ca te poti astepta la cateva surprize demne de tinut minte toata viata. Starea de spirit va fi deosebit de buna.

Sagetator

Nu lipsi de la evenimentul programat astazi pentru ca o sa regreti. Nu neaparat pentru ca nu o sa prinzi esentialul, ci din cauza reprosurilor ce iti vor fi transmise apoi.

Capricorn

De mult timp urmaresti un obiect prin magazine, iar acum situatia financiara iti permite sa il achizitionezi. Este vorba despre ceva important pentru ca emotiile tale ating un nivel maxim.

Varsator

Ti s-a cerut sa faci ceva, insa nu esti sigur cum sa procedezi. Nu vrei sa lasi la vedere faptul ca nu te pricepi la acest domeniu si incepi sa inventezi. Ai grija ca te joci cu focul. Ai putea pierde mult mai mult decat daca ai recunoaste ca nu esti potrivit pentru aceasta sarcina.

Pesti

Privesti lucurile cu mai mult calm fata de acum cateva zile cand ai aflat ca urmeaza sa primesti o vizita. Te enerveaza foarte mult musafirii respectivi, insa ai realizat ca ai putea afla ceva inedit de la ei.

Berbec

Tot ceea ce se intampla in jurul tau te ameteste. Nu esti sigur pe ce cale sa o ajuti si, uneori, ai impresia ca te invarti in cerc. Ai nevoie de sprijinul celor dragi.

Taur

Urmeaza o sedinta care iti va taia rasuflarea. Nu te vor afecta direct pe tine masurile luate, insa vei fi socat. Poate fi o lectie, invata sa nu iei si tu aceleasi decizii gresite precum persoana vizata.

Gemeni

Mult prea mult zgomot pentru nimic. Iti dai seama ca te-ai preocupat mult prea mult de un aspect ce nu este atat de important si lasi imediat totul in acest punct. Te orientezi catre ceva mai de suflet.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic