Horoscop 6 noiembrie 2012

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 07:37
3027 citiri
Horoscop 6 noiembrie 2012
Foto: Ziare.com

Scorpion

Te simti foarte bine, iar aceasta stare o sa te faca sa ai parte de un succes la birou. Iti uimesti apropiatii cu ideile in legatura cu un proiect la care munciti de ceva timp. O sa vezi cat de mult te va ajuta in cariera.

Sagetator

Daca vrei sa ai parte de un succes la locul de munca, trebuie sa te asiguri ca nu te opresti la primul hop pe care il vei intampina. Trebuie sa fii tare si sa dai dovada de mult curaj. Ignora-i pe cei ce par ca nu au incredere in tine.

Capricorn

Ai o capacitate mare de a-ti pastra cumpatul in situatii limita, iar acum acest atu iti va prinde extrem de bine. O sa vezi cat de mult va conta experienta din trecut. Totusi, nu spune gata pana ce nu se termina tot.

Varsator

Este o zi tocmai buna pentru a incepe ceea ce ti-ai propus. Astrele sunt de partea ta zilele acestea. Chiar si pentru afaceri este o perioada prielnica.

Pesti

O persoana mai tanara ti-a atras atentia ca ai gresit ceva si lucrul acesta te scoate din sarite. Nu concepi ca cineva cu mai putini ani de pregatire sa iti faca observatie. Totusi, se va intampla ceva si vei intelege ca era nevoie de asta.

Berbec

Esti foarte mandru si putini sunt cei ce reusesc sa se compare cu tine. Ai grija sa nu te urci singur pe un piedestal si caderea sa fie crunta.

Taur

Urmeaza sa incepi ceva important pentru familie. Deschide bine ochii pentru ca de ceea ce se intampla acum depinde viitorul vostru.

Gemeni

Daca nu esti sigur ca drumul pe care ai luat-o este cel bun, nu face schimbari majore in viata ta. Pana cand nu te asiguri ca nu risti nimic, stai pe loc.

Rac

Esti foarte atasat de partenerul de viata. Orice face acesta il sustii si faci tot posibilul sa ii demonstrezi ca poate conta pe tine.

Leu

Ai nevoie de ceva din partea institutiilor statului si o sa pierzi multe ore incercand sa obtii ceea ce iti trebuie. Nervii iti vor fi intinsi la maximum, insa stiai de la inceput la ce te incumeti.

Fecioara

Pornesti o afacere, insa nu esti cu sufletul impacat. Iti simti inima in dinti. Fii mai calm, ca astrele sunt de partea ta si ai toate sansele sa ai parte de o reusita mare.

Balanta

Nu te incumeti sa incepi ceva ce ai pe lista cu lucruri de facut inca de acum cateva saptamani. Ai nevoie de un imbold, insa acesta intarzie sa apara. La un moment dat, va trebui sa o faci. Cu cat mai repede, cu atat mai bine. Nu uita asta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic