Horoscop: 7 mai 2015

Joi, 07 Mai 2015, ora 07:26
4350 citiri
Horoscop: 7 mai 2015
Foto: Ziare.com

Taur

Te deranjeaza ceva in privinta vietii personale si intentionezi sa porti o discutie serioasa cu partenerul tau. Asigura-te ca il prinzi intr-un moment bun, pentru ca risti ca rezultatul sa fie dezastruos.

Gemeni

Ai facut o boacana si acum a venit timpul sa repari ceea ce ai distrus. Este vorba despre ceva personal, dar o sa te ocupi de asta si de la birou.

Rac

Ai o imaginatie bogata, iar in aceasta perioada creezi multe lucruri care ii fascineaza pe cei din jur. Te poti gandi serios sa faci o afacere din acest hobby.

Leu

O afacere pe care abia ai inceput-o sau care este pe punctul sa fie lansata te va face mai fericit decat ai fi crezut si iti va aduce si o multime de beneficii.

Fecioara

Conjuctura astrala ii favorizeaza pe cei care lucreaza in domeniul comertului. Totusi, daca nu esti atent la cifre sau tranzactii, s-ar putea sa ai parte de un dus rece.

Balanta

Faci o surpriza cuiva care nu este obisnuit cu astfel de momente si care o sa reactioneze ciudat. Dupa cateva ore o sa perceapa altfel situatia si o sa iti multumeasca.

Scorpion

Te implici in ceva ce te poate depasi din punct de vedere al volumului de munca. Rezisti la stres si la conditii grele, dar acum este vorba despre ceva nou.

Sagetator

Ai o stare de spirit excelenta si asta iti permite sa faci fata mai bine momentelor tensionate. Doi colegi au ceva de impartit si ii ajuti sa ajunga la un numitor comun.

Capricorn

Te mobilizezi mai bine decat in ultima vreme si inca de la prima ora a zilei te apuci de treaba. Pana la amiaza termini tot si lucrezi in avans. Seful va aprecia efortul.

Varsator

Un conflict mai vechi revine in actualitate si iti acapareaza intreaga atentie. Vrei sa lamuresti totul inainte ca cineva sa interpreteze gresit.

Pesti

Nu estimezi corect pericolul care te pandeste si faci un pas gresit. Ore in sir o sa muncesti pentru a face situatia sa revina la normal, dar inveti o lectie importanta.

Berbec

Mergi pe mana unui prieten vechi atunci cand vine vorba de petrecerea catorva zile libere si bine faci, pentru ca se anunta o perioada perfecta in care o sa te relaxezi.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 7 mai, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic