Horoscop: 9 septembrie 2011

Vineri, 09 Septembrie 2011, ora 07:23
2890 citiri
Horoscop: 9 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Momentele tensionate din relatia de cuplu nu raman fara urmari. Astazi vei fi supus unor grele incercari. Nu te lasa descurajat si continua sa lupti.

Balanta

Nu te lasa pus la pamant de dezamagirea suferita in urma cu cateva zile si vezi-ti de drumul pe care ai apucat. Pe la amiaza vei primi o veste pe care o asteptai de cateva zile, care te va face sa zambesti si sa observi partea plina a paharului.

Scorpion

De ce pui raul mereu inainte? Gandeste-te ca proiectul inceput se poate finaliza cu succes si ignora sentimentul de teama care te-a curprins. Incurajarile celor din jur iti vor prinde bine, asa ca nu ii respinge inainte sa auzi ce au de spus.

Sagetator

O sa ai parte de foarte multe intamplari intr-un timp foarte scurt. Vei fi foarte agitat si ai impresia ca nimeni nu tine cont de parerea ta si asta te deranjeaza cel mai mult. Dupa cateva ore de nervi, pui piciorul in prag.

Capricorn

Ai primit o veste extraordinar de buna si acum nimeni nu te mai poate face sa te opresti din ceea ce ai inceput. Esti foarte fericit si te comporti precum un copil care a primit jucaria preferata.

Varsator

Treburile sentimentale trebuie lasate deoparte astazi si sa te concentrezi asupra jobului. Altfel, risti ca altcineva sa ti-o ia inainte si, cine stie, poate chiar sa iti ocupe postul.

Pesti

Este o zi speciala pentru tine. Te intalnesti cu persoane dragi si o sa petreci timp de calitate in prezenta lor. Te umpli de energie si te gandesti sa repeti experienta cat de curand.

Berbec

Te simti judecat de toti cei din jur si vrei sa opresti asta. Te-ai decis sa le spui ceea ce crezi despre faptul ca fiecare isi da cu parerea. Ai putea jigni pe cineva, asa ca ai grija cum manevrezi situatia.

Taur

Ai mari emotii din cauza unei sedinte care va avea loc in jurul amiezii. Asteptarea va merita pentru ca rezultatul va fi pe masura. O sa ai parte chiar de o surpriza.

Gemeni

O ruda care locuieste departe de tine iti face o vizita si te bucuri de acest lucru pentru ca iti era cu adevarat dor de ea. Problema este ca vestile aduse de aceasta nu sunt tocmai bune.

Rac

Ideile care iti vin astazi iti vor fi de ajutor pe viitor, asa ca mai bine le-ai nota undeva ca sa nu le uiti. Profita de starea aceasta si demareaza o afacere, oricat de mica ar fi.

Leu

Ai mari sperante legate de o schimbare ce urmeaza sa aiba loc in viata ta. Pe de-o parte vrei sa sari in sus de bucurie, iar pe de alta parte incerci sa iti pastrezi calmul pentru a nu iti da de gol sentimentele.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic