Horoscop de weekend: 30-31 iulie 2011

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 08:08
1920 citiri
Horoscop de weekend: 30-31 iulie 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Evenimentele ce vor avea loc in acest weekend in viata ta te vor obosi, dar iti vor oferi si multa satisfactie datorita unui lucru pe care o sa il primesti. In a doua parte a weekendului iti doresti mai multa liniste si o sa stai mai mult acasa cu familia.

Fecioara

Nu ti-a iesit ceva asa cum te asteptai si esti frustrat. Esti nervos si tipi la cei din jur fara motiv. Daca nu vrei sa iti pierzi prietenii si apropiatii, incearca sa te calmezi.

Balanta

In prima parte a weekendului o sa ai timp de propria persoana si o sa te relaxezi in linistea caminului tau. Asta ai fi vrut sa faci si duminica, insa esti luat prin surprindere de vizita unor amici.

Scorpion

Planul pentru petrecerea acestor zile este gata de acum cateva saptamani. Pentru ca totul sa decurga conform acestuia, asigura-te ca nu vrei mai multe decat ti-ar putea permite starea financiara.

Sagetator

Nu esti dispus sa renunti la ceea ce voiai sa faci doar pentru ca prietenii tai nu mai pot sa mearga. Orienteaza-te catre altcineva si continua pe drumul pe care ai apucat sa o iei.

Capricorn

Te simti cam trist in prima parte a sfarsitului de saptamana, insa sambata seara starea de spirit ti se va schimba datorita cuiva foarte apropiat. Surpriza facuta de respectiva persoana va fi demna de tinut minte.

Varsator

Iti doreai de ceva timp un anume obiect, iar acum dispui de suma de bani necesara pentru a-l achizitiona. Nici ca puteai fi mai fericit in acest moment.

Pesti

Esti specializat pe un anumit domeniu si te dai peste cap cand cineva te roaga sa faci ceva ce nu tine de tine, mai ales ca esti nevoit sa rezolvi problema in timpul liber. Nu ai ce face decat sa accepti situatia si sa te supui cerintelor.

Berbec

Investitia facuta acum cateva luni se demonstreaza a fi una de succes. Incepe sa iti placa noua afacere si iti faci planuri sa te extinzi.

Taur

In aceasta perioada trebuie sa oferi mai multa atentie sanatatii. Nu consuma prea multe grasimi si fereste-te de soare cat mai mult.

Gemeni

Oricat de mult iti plac plimbarile si planuiai sa pleci undeva in acest weekend, esti nevoit sa stau acasa. O problema urgenta te va face sa petreci mai mult timp cu rudele partenerului de viata.

Rac

O sa primesti vesti de la persoane din alta tara. Te vor bucura mult vestile pentru ca de mult timp nu mai auzisei nimic de ei.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic iulie , #horoscop zilnic