Horoscop de weekend: 4-5 martie 2017

Duminica, 05 Martie 2017, ora 07:59
7418 citiri
Horoscop de weekend: 4-5 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Asculta-ti instinctul in urmatoarea perioada, indiferent ca trebuie sa iei decizii in privinta familiei sau in legatura cu locul de munca. Ignora pentru moment sfaturile pe care le primesti.

Berbec

O problema de sanatate iti da planurile peste cap si esti nevoit sa amani niste intalniri. Partea interesanta este ca prietenii nu vor sa te lase deoparte si vin in vizita la tine pentru a te include in activitatea programata de acum ceva timp.

Taur

Vremea iti permite sa mergi acolo unde iti doresti sa ajungi. Va fi chiar foarte cald, asa ca ai grija la ce haine iei in bagaje, pentru a nu te incarca degeaba.

Gemeni

Cineva pune presiune pe tine pentru a te convinge sa i te alaturi intr-un demers menit sa imbunatateasca relatia cu o anumita persoana. Nu esti sigur daca trebuie sa te implici in asa ceva. Analizeaza bine datele pe care le detii.

Rac

Profiti de momentele libere si te rasfeti. Partenerul de viata aproape ca va fi gelos pe modalitatea pe care ai descoperit-o si vrea sa faca si el acelasi lucru. O sa iti incarci bateriile in acest weekend.

Leu

O persoana foarte creativa iti ofera cateva idei absolut geniale pentru a petrece cele doua zile libere. Este adevarat ca e vorba despre ceva inedit si nou pentru tine, dar merita riscul.

Fecioara

Farmecul unei persoane te impresioneaza. Este vorba despre un om special pe care il respecti. De multa vreme iti doreai sa il intalnesti si acum ai ocazia. Esti foarte fericit.

Balanta

Stralucesti. Primesti o veste care te bucura foarte mult si zambesti incontinuu. Ai un as in maneca si o sa te ajute si pe plan financiar in curand.

Scorpion

Ai simtit tensiune intre tine si o persoana apropiata si vrei sa clarifici lucrurile inainte sa apara discutii neplacute. Fii flexibil si lasa-l sa iti explice motivele sale.

Sagetator

Ceva ce se intampla in familie te face sa fii confuz. Aproape ca nu mai intelegi alegerile unei rude. Fa un pas in spate si asteapta sa se clarifice lucrurile inainte sa iti anunti concluziile.

Capricorn

Esti in priza in acest weekend. Trebuie sa cumperi ceva pentru casa si o sa mergi prin multe magazine. O sa fie epuizant, dar macar vei sti in ce directie trebuie sa te indrepti.

Varsator

Simte-te liber sa fii putin mai egoist fata de obicei. Refuza invitatiile unor persoane pe care nu le placi si intalneste-te doar cu oamenii care te incarca cu energie pozitiva.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop 4 martie, #horoscop 5 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic