Horoscop de weekend: 5-6 februarie 2011

Duminica, 06 Februarie 2011, ora 08:13
2208 citiri
Horoscop de weekend: 5-6 februarie 2011
Foto: Ziare.com

Varsator

Weekendul acesta va fi plin de evenimente importante din punct profesional. Este posibil sa participi la o intalnire foarte importanta, dar care te va ajuta mult pe viitor. Duminica te vei ocupa mai mult de propria persoana. Este posibil sa faci multe cumparaturi pentru schimbarea garderobei.

Pesti

Nimic din ce aveai planuit sa faci astazi si maine nu iti merge bine si simti nevoia de o schimbare. Foarte simplu. Pune punct si ia-o de la inceput pe alt drum. Chiar daca va fi mai greu la inceput, totul va fi bine mai tarziu.

Berbec

Astazi esti nevoit sa faci ceva ce nu iti face mare placere. Va trebui sa ajuti o persoana, insa nu te simti multumit din cauza faptului ca respectiva persoana ti-a gresit foarte mult cu putin timp in urma, dar nu ai ce sa faci. Asa esti tu si ajuti mereu o persoana care iti cere sa o faci. Duminica lucrurile vor evolua in avantajul tau.

Taur

In aceste zile nu este indicat sa pleci departe de casa, deoarece vremea este schimbatoare si este posibil sa intampini probleme. De asemenea, nu numai vremea te va opri sa iti desfasori si activitatea, ci si o defectiune tehnica, fie la masina personala, fie a autoturismului cu care te deplasezi. Asa ca mai bine amana calatoria pentru alte zile.

Gemeni

Munca nu iti da pace sambata aceasta si vei fi nevoit sa muncesti chiar mai mult decat intr-o zi normala. Din fericire, linistea isi face aparitia in viata ta duminica si o sa te poti bucura de momente placute alaturi de cei dragi.

Rac

In acest weekend o sa scoti la suprafata latura ta gospodina. Ca esti barbat, ca esti femeie, in aceste zile te pui pe gatit si vrei sa ii pregatesti ceva special partenerului de viata. Nu conteaza ca iese sau ca nu iese, important este ca ai incercat.

Leu

Asteptai de mult timp un weekend asa linistit ca acesta. Multa liniste, odihna si relaxare. Cam de asta ai parte in aceste zile si simti ca in sfarsit poti respira. Ai grija doar ca la un moment dat linistea ti-ar putea fi tulburata de un telefon primit de la cineva de la locul de munca.

Fecioara

Toata lumea este preocupata de propriile probleme si nu prea gasesti pe nimeni dispus sa iti asculte si tie problemele. Asta ar trebui sa iti dea de gandit si sa nu te mai pui pe locul doi atunci cand cineva iti cere ajutorul.

Balanta

Dupa o saptamana de munca, acum ai vrea sa te odihnesti, insa planurile iti sunt date peste cap de prieteni care vor sa iasa cu tine in oras si sa vizitati locuri de care ati cam uitat.

Scorpion

Zilele acestea vei sta mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiati. Asta se intampla datorita unui eveniment foarte important pentru voi. Sambata seara vei avea parte de o surpriza ce consta in vizita unei persoane foarte dragi.

Sagetator

Nu se anunta evenimente importante, insa nici prea multa liniste, asa ca ai grija la ce telefoane raspunzi si ce ii anunti pe apropiati ca ai de facut, pentru ca este posibil sa primesti vizite surpriza.

Capricorn

Zilele acestea vor fi pline de momente placute din punct de vedere personal. Cea mai mare surpriza vine din partea unei rude mai in varsta. Duminica seara vei primi o veste buna.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic