Horoscop de weekend: 8-9 iunie 2013

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 09:00
2052 citiri
Horoscop de weekend: 8-9 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Weekendul se anunta a fi foarte aglomerat, pentru ca ai lasat cateva treburi si acum acestea te prind din urma. Asa ca ia-ti gandul de la iesit in oras.

Rac

Negociezi foarte strans cu partenerul de viata o plecare din oras. Tu iti doresti foarte mult, iar el ar vrea sa va limitati la intimitatea locuintei. O sa ai de munca.

Leu

Sambata multa agitatie, insa duminica nu se anunta nimic notabil. Profita de acest lucru si relaxeaza-te. Insa fa asta acasa, nu in parc sau in afara orasului.

Fecioara

Respecta munca celor care au depus un efort inimaginabil pentru a ajunge in punctul in care se afla acum. Daca spui ceva gresit, le poti distruge visul.

Balanta

Chiar daca un cunoscut a facut o greseala, nu il judeca, ci ofera-ti ajutorul. Astfel, o sa il sprijini pentru a iesi din acest impas.

Scorpion

Nu ai liniste pana cand prietenii nu iti spun ceea ce stiu despre surpriza pe care ti-a pregatit-o partenerul de viata. Aproape ca ii terorizezi pentru a afla ce vrei.

Sagetator

Esti dornic de a face ceva ce te amuza extrem de mult in trecut. Drept pentru care, iti iei prietenii si plecati intr-un special.

Capricorn

Te complici incercat sa faci pe cineva sa intelegeaca ca drumul pe care a luat-o este gresit. Mai bine iti vezi de problemele tale.

Varsator

Te grabesti fara rost si sunt sanse mari sa dai de necaz. Nu ignora sfatul persoanelor care au trecut prin asta, pentru ca te-ar putea ajuta.

Pesti

Depaseste-ti limitele. Nu face doar ceea ce stii. Nu te teme de nou, pentru ca ceea ce o sa descoperi ar putea sa te uimeasca.

Berbec

Te simti cam singur si nu vrei sa stai in casa. Pui mana pe telefon si iti chemi prietenii in vizita. Va fi cea mai buna decizie pe care puteai sa o iei.

Taur

Esti cu capul in nori. Te comporti ca un adolescent care nu are nicio grija. Treci printr-o perioada in care experimentezi ceva. Cei din jur ar trebui sa se astepte la ceva ce nu te caracterizeaza.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic