Horoscop saptamanal: 23-29 ianuarie 2017

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 21:01
701 citiri
Horoscop saptamanal: 23-29 ianuarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Relatiile amoroase au prioritate in urmatoarea perioada. Multe dintre certurile care deveneau problematice incep sa dispara pentru ca vei comunica direct si sincer cu partenerul de viata. Se anunta decizii importante in viata personala. La birou totul va merge in linie dreapta.

Pesti

Apar noi posibilitati de distractie, dar te vei lasa cu greu prins in joc, pentru ca ramai fidel activitatilor vechi de relaxare. Fii mai deschis si lasa loc noului in viata ta.

Berbec

Atentia ti se va indrepta asupra treburilor casnice. A trecut ceva timp de cand ai facut o curatenie generala si o rezolvi in aceste zile. Si cum locuinta va fi tocmai buna pentru primirea unor musafiri chiar asta se va intampla.

Taur

Familia iti atrage atentia ca o neglijezi si iti cere sa stai mai mult pe acasa. In plus, persoana iubita are nevoie sa ii alaturi la un eveniment important pentru cariera sa. Nu este momentul sa o dezamagesti.

Gemeni

Ai de gand sa rezolvi un conflict mai vechi in aceasta saptamana. Stii ca ai fost incapatanat si ca o parte din vina iti apartine si tocmai de aceea vrei sa lamuresti lucrurile cu o persoana. Casa dragostei intra in atentia Soarelui, asteapta-te la momente romantice.

Rac

Treci printr-o perioada benefica din toate punctele de vedere, dar mai ales emotional. Ai facut ordine in ganduri si sentimente si stii pe ce drum sa o apuci si cum sa vorbesti cu oamenii - chiar si cu cei cu care vrei sa rupi orice legatura pentru ca ii consideri toxici.

Leu

Daca in timpul saptamanii o sa prins de birou si chiar si acasa o sa muncesti, in weekend, oferi ocazia prietenilor sa te scoata din casa. Insa pana la distractie, fii foarte atent la ce parteneriate inchei si ce contracte semnezi.

Fecioara

Nu ai timp si nici nu te-ai gandit sa legi noi relatii, dar o persoana speciala apare in viata ta cand nu te astepti. Lasa-te purtat de val. Pe de alta parte, daca este vorba despre un om care revine in viata ta bucura-te de ceea ce va leaga.

Balanta

Vei primi numai laude si cuvinte de admiratie datorita unui vechi proiect. Nu este exclus sa obtii si niste bani. Imediat ce se va intampla vei merge in magazine. Consideri ca este momentul sa te rasfeti.

Scorpion

Te gandesti la urmatorul pas in relatie sau pentru o calatorie pe care urmeaza sa o faci si vrei sa fii sigur ca si cel drag este in asentimentul tau. Nu vrei sa il intrebi direct, ci sa obtii raspunsuri doar din ceea ce spune el. Ai de gand sa ii faci o surpriza.

Sagetator

Incearca sa te decuplezi cateva zile de tot pentru a-ti pune gandurile in ordine. Ai nevoie de o pauza. Poate o mica escapada impreuna cu familia sau doar cu partenerul de viata te-ar repune pe picioare.

Capricorn

Partenerul de viata te sustine si asta ti-a demonstrat-o de foarte multe ori, dar acum o sa te impresioneze si mai mult prin ceea ce o sa faca. O sa puna in practica ceva pentru a-ti usura atat viata profesionala, cat si cea personala.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#horoscop ianuarie 2016, #horoscop ianuarie , #horoscop zilnic