Horoscop zilnic: 24 iulie 2018

Marti, 24 Iulie 2018, ora 07:45
5022 citiri
Horoscop zilnic: 24 iulie 2018

Leu

Astazi esti dornic sa experimentezi senzatii noi alaturi de persoana iubita, dar parca nici grupul de prieteni nu l-ai neglija. Orice varianta ai alege, avand aceasta buna dispozitie, ai sanse sa petreci o zi placuta, condimentata cu putina extravaganta, iar maniera fermecatoare de a te exprima ii va cuceri pe cei din jur din primul moment. Totusi, incearca sa nu exagerezi.

Fecioara

Concentrandu-te mai mult pe sectorul carierei, esti optimist sa crezi ca astazi vei putea sa impaci si familia, de aceea, acorda-le suficienta atentie rudelor, chiar daca nu gasesti timp si pentru rezolvarea treburilor domestice marunte. Tocmai de la rudele tale poti capata sustinerea financiara necesara realizarii proiectelor tale sau macar o idee despre un plan bun de investitii.

Balanta

Deplasarile sau locurile unde ajungi pentru a studia iti pot aduce ocazia unei intalniri romantice, dar nu incerca sa faci eforturi deosebite pentru a te prezenta intr-o lumina cat mai favorabila. Bazeaza-te pe sinceritate si pe spontaneitate si ar trebui sa fie suficient pentru a cuceri atentia oricui, dar nu-ti seta asteptari prea mari inca din primele momente ale intalnirii.

Scorpion

Extravagantele financiare, dar si excesele pasionale te pot costa astazi cam scump, daca nu acorzi suficienta atentie vocii intuitiei. Ar fi recomandat, totusi, sa nu incerci sa obtii orice gen de satisfactii ca mod de compensare pentru nevoile tale. La serviciu, insa, nu duci lipsa de idei originale care sa-ti faciliteze castiguri neplanificate, fiind dispus sa risti putin mai mult ca de obicei.

Sagetator

Imbinand expresivitatea plina de originalitate cu energia de a-ti transforma in realitate dorintele personale, ai toate sansele ca astazi sa captezi atentia tuturor. Prietenii iti sunt alaturi si aflandu-te in compania acestora ai posibilitatea sa intalnesti un partener romantic. Centreaza-ti atentia in primul rand pe tine si nu te stradui prea tare sa obtii simpatia celor din jur.

Capricorn

Astazi este o zi potrivita pentru a reflecta mai mult la deciziile pe care urmeaza sa le iei referitor la cariera si la relatiile cu cei de la locul de munca. Nu neglija sfatul si experienta celor din familie care iti pot sugera un tip de abordare la care nu te-ai fi gandit. Profita de cateva momente de solitudine, fii atent la mesajele intuitive si la visele care te pot ghida mai usor.

Varsator

Daca nu poti beneficia acum de o vacanta bine meritata, macar organizeaza o mica deplasare alaturi de prieteni si de persoana iubita. Cum dispozitia joviala si spontaneitatea vor fi ingredientele de baza pentru ziua de astazi, n-ai nicio sansa sa te plictisesti. Totusi, tendinta de a aluneca pe panta exceselor de orice fel e destul de ridicata, deci propune-ti sa nu intreci limita.

Pesti

Viziunea optimista si curajul de a incerca sa obtii bani din surse cat mai variate par a da roade, mobilizandu-ti toate ideile si resursele in a pune pe roate o afacere care presupune un parteneriat. Relatia cu familia in general si cu persoana iubita in mod special iti ofera satisfactia unei apropieri pline de afectiune, momente ce nu ar trebui trecute cu vederea in aceste zile.

Berbec

Spontan si dornic de a asimila cat mai multa informatie, de a intra in contact cu oameni interesanti, astazi iti vei petrece ziua intr-un mod cat mai provocator. Este o buna ocazie de a socializa si de a intalni in cursul unei deplasari sau in vacanta, persoane atractive inclusiv din punct de vedere sentimental. Important este sa-ti tii in frau emotiile si sa poti defini ce asteptari ai.

Taur

Relatiile bune cu colegii de serviciu se pot dovedi astazi productive in ceea ce priveste banii castigati, iar ideile de afaceri, venite ca din senin, abunda de originalitate si indrazneala. Ar fi recomandat sa incerci sa nu multumesti pe toata lumea sau sa oscilezi prea mult intre deciziile strict rationale si cele luate doar cu inima, niciunele nefiind cu adevarat avantajoase.

Gemeni

Activitatile sociale par sa te stimuleze astazi intr-o maniera pozitiva, culegand rapid informatiile utile din orice mediu frecventezi. Dispozitia afectuoasa in relatiile intime precum si dorinta de aventura nu pot fi trecute cu vederea de catre partenerul tau, dar evita sa te axezi doar pe satisfacerea nevoilor acestuia, in dauna propriului confort emotional.

Rac

Desi ai putea spune ca iti este cam greu sa te supui rutinei cotidiene, reusesti sa gasesti solutii originale prin conexiunile pe care le faci. Practic, poti fi apreciat pentru creativitatea manifestata, dar nu incerca sa obtii cu orice pret aprobarea celorlalti. Acorda importanta cuvenita odihnei si incearca sa impletesti cumva intuitia cu deciziile bazate strict pe ratiune.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop 24 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic