A avut sau nu Anamaria Ferentz o relatie cu Ion Tiriac? Ce spune mama sa

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 15:28
10190 citiri
A avut sau nu Anamaria Ferentz o relatie cu Ion Tiriac? Ce spune mama sa
Foto: Facebook/Floret Jackson (Anamaria Ferentz)

Barbatii din viata Anamariei Ferentz au fost intotdeauna subiect de discutie, mai cu seama unul: Ion Tiriac. Mama cantaretei a fost de acord sa abordeze aceasta tema la televizor, referindu-se inclusiv la fostul sot al vedetei.

Referindu-se la Marcel Toader, aceasta a spus, la Antena Stars, ca in perioada in care fiica sa era casatorita a avut momente cand plangea incontinuu: "Atunci, in perioada casatoriei... eram la serviciu (Anamaria nu stie, acum spun prima data), am plans 8 ore, cat am stat la serviciu, opt ore incontinuu. Aveam o presimtire", a povestit mama vedetei.

Aceasta sustine ca presa a scris multe neadevaruri despre fiica sa: "Foarte mult s-a mintit. Am zis ca-mi sar mintile si am plans incontinuu".

Anamaria Ferentz a afirmat ca stia ca mama sa "nu era fericita cu alegerea" ei. "Mamele cred ca au un al nu stiu catelea simt", a declarat vedeta.

Mama vedetei s-a ferit sa spuna daca si-a placut sau nu fostul ginere, insa a afirmat ca a deranjat-o ca nu a fost chemata cand fiica sa s-a casatorit. Ana Maria Ferentz a explicat insa ca, in realitate, nu a avut loc o nunta, mergand doar la cununia civila, cu martori, asa cum si-a dorit fostul sot.

"Stiam ca este nefericita, mi-am dat seama ca nu-i place (de Marcel Toader - n. red.) ", a explicat Anamaria Ferentz.

Mama sa sustine ca in perioada in care aceasta era casatorita (divortul venind in urma cu aproape 10 ani), era schimbata total. "A schimbat-o mult. (...) Ea nu realiza in ce situatie este". A mentionat insa ca fiica sa si-a revenit imediat dupa ruptura de Marcel Toader.

Anamaria Ferentz, despre cum se vede muzica noastra in SUA, barbatii cu multi bani si materialism Interviu

Intrebata fiind daca Anmaria Ferentz a avut sau nu o relatie cu Ion Tiriac, aceasta a replicat: "Daca au iesit impreuna la o masa pentru o problema... Ana Maria a facut multe acte de caritate pentru copiii de la orfelinat. A si botezat... Si daca s-a intalnit cu domnul X sau Y - 'Domnule, nu faci si tu o donatie?' - nu era frumos sa spuna in public".

Ana Maria Ferentz rupe tacerea - a fost sau nu cu Ion Tiriac: E barbatul ideal!

Cat despre Anamaria Ferentz, aceasta sustine ca a fost sfatuita si de barbatii pe care ii intalnea pe strada sa se implice intr-o relatie cu Ion Tiriac.

A.S.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#Anamaria Ferentz Ion Tiriac, #Ana Maria Ferentz barbati, #Anamaria Ferentz iubiti, #Ana Maria Ferentz mama , #stiri Ion Tiriac