Kelemen Hunor dezvăluie că în PNL sunt mulți nemulțumiți care i-au cerut să semneze moțiunea de cenzură. „Nu pot să împrumut curaj nimănui”
Kelemen Hunor / UDMR
Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, la Prima TV, că moţiunea de cenzură iniţiată de USR nu avea nicio şansă de a trânti Guvernul Ciolacu, în condiţiile în care ”toată opoziţia la un loc are 40%”. Kelemen Hunor spune că au fost parlamentari liberali care i-au cerut să semneze moţiunea. ”Dar la întrebarea: ...
Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Vineri, 22 Septembrie 2023, ora 11:20 - Ce șanse are moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu să treacă. Condiția pusă de UDMR pentru a nu o vota
Kelemen Hunor / stiri Kelemen Hunor
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a criticat din nou măsurile fiscale anunțate de Guvernul Ciolacu și a vorbit despre moțiunea de cenzură pe care o va iniția opoziția. Kelemen Hunor a...
Kelemen Hunor critică pachetul de măsuri fiscale: „Are multe improvizații. UDMR va trimite propunerile sale guvernului”
Marti, 19 Septembrie 2023, ora 17:46 - Kelemen Hunor critică pachetul de măsuri fiscale: „Are multe improvizații. UDMR va trimite propunerile sale guvernului”
Kelemen Hunor / stiri Kelemen Hunor
Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat marţi, 19 septembrie, că pachetul de măsuri fiscale propus de Executiv are „multe improvizaţii, unele fiind de neacceptat” și adaugă că partidul...
UDMR critică alianța electorala propusa de PSD și PNL. ”Sunt basme. Nu poţi să lupţi împotriva extremismului sau împotriva AUR”
Joi, 14 Septembrie 2023, ora 08:16 - UDMR critică alianța electorala propusa de PSD și PNL. ”Sunt basme. Nu poţi să lupţi împotriva extremismului sau împotriva AUR”
Kelemen Hunor / stiri Kelemen Hunor
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, este sceptic cu privire la faptul că electoratul liberal ar vota un ”bloc democratic” format de PSD şi PNL la alegerile viitoare, afirmând că nu se va repeta...
Kelemen Hunor, revoltat din cauza măsurilor de austeritate anunțate de Ciolacu: ”I-am cerut premierului să le arunce la gunoi”
Marti, 15 August 2023, ora 22:53 - Kelemen Hunor, revoltat din cauza măsurilor de austeritate anunțate de Ciolacu: ”I-am cerut premierului să le arunce la gunoi”
Kelemen Hunor / stiri Kelemen Hunor
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că proiectul cu măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare reprezintă ”o tentativă de asasinat cultural cu premeditare” şi că i-a cerut...

Despre Kelemen Hunor

Kelemen Hunor este medic veterinar, profesor de filosofie si politician roman de etnie maghiara, ales presedinte al UDMR la congresul din 2011. A candidat la presedintia Romaniei din partea Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania in 2009.

A mai incearcat o data in noiembrie 2014, cand a obtinut 3,47% din voturi.

A fost ministru al Culturii in perioada decembrie 2009 - aprilie 2012, in Guvernul Boc II si Mihai Razvan Ungureanu, pozitie pe care si-a reluat-o in martie 2014 in Cabinetul Ponta III, functie pe care a pastrat-o pana in octombrie 2014.

Nascut pe 18 octombrie 1967, in comuna Carta, judetul Harghita, Kelemen Hunor este casatorit din 2012 cu Czezar Eva, care este cu 17 ani mai tanara.

Din 2000 este deputat UDMR de Harghita si membru in Comisia pentru cultura, arte, mijloace de informare in masa. Pe 26 februarie 2011, la congresul formatiunii, Kelemen Hunor a fost ales presedinte al UDMR, cu 371 de voturi. Contracandidatii sai, Peter Eckstein Kovacs si Olosz Gergely, au obtinut 118 si, respectiv, 47.

S-a remarcat pe scena politica prin initiativa de a scadea varsta minima de vot la 16 ani.

 

Link-uri utile:

Hunor Kelemen
Hunor Kelemen

Data nasterii: 18 octombrie1967

Cariera:  secretar de stat, deputat, ministru al Culturii, presedinte UDMR, vicepremier

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Kelemen Hunor, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 

Bancuri despre Kelemen Hunor

- Mai Gyury iti dau doua vesti proaste! Cum sa ti le spun? - Combina-le! -...citeste tot bancul