Mesaje de 8 Martie: Ce transmit Iohannis, Basescu si Tariceanu si planul PNL pentru femei

Marti, 08 Martie 2016, ora 10:40
5197 citiri
Mesaje de 8 Martie: Ce transmit Iohannis, Basescu si Tariceanu si planul PNL pentru femei
Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis, care se afla intr-o vizita de stat in Israel, nu a uitat sa transmita un mesaj romancelor de 8 Martie.

"Ziua de 8 martie inseamna iubire, recunostinta si respect. La multi ani tuturor femeilor!", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Seful statului a ilustrat mesajul cu o imagine in care apare alaturi de sotia sa, Carmen Iohannis.

Si fostul presedinte Traian Basescu a transmis pe Facebook un mesaj doamnelor si domnisoarelor.

"Mame, sotii, fiice, bunici, surori, ne faceti viata mai frumoasa zi de zi, iar cind ne este greu va simtim mingiierea plina de caldura si dragoste. Voi ne faceti sa ne bucuram cu adevarat de viata. La multi ani!", a notat fostul sef de stat.

Si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a dorit sa arate femeilor din Romania ca se gandeste la ele in aceasta zi speciala.

"De 8 martie le doresc tuturor romancelor la multi ani! Dragi doamne si domnisoare, bunici, mame, sotii si fiice, martie este luna voastra, a femeilor. Va doresc sa fiti fericite, apreciate asa cum meritati si va multumim pentru tot ce ati facut si faceti pentru noi!", a notat presedintele Senatului pe Facebook.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a transmis ca de 8 martie partidul sau isi doreste ca romancele sa zambeasca. PNL vrea insa ca in celelelalte zile ale anului sa le ofere motive de optimism femeilor si anunta lansarea unui program.

Fotografia zilei: SRI invita doamnele sa se angajeze de 8 Martie

"De 8 Martie, PNL vrea ca romancele sa zambeasca pentru ca este ziua lor, o zi speciala. In toate celelalte zile ale anului, vrem sa le oferim femeilor din Romania mai multe motive de optimism, de incredere in ele insele si in societate", a transmis ea.

Astfel, Gorhiu anunta ca PNL lanseaza la nivel national proiectul "Agenda Femeii din Romania", "prin care vom creiona o lista cu prioritatile femeilor din intreaga tara. Ne dorim sa raspundem cat mai bine, prin politici publice, la principalele teme care le preocupa, la ingrijorarile si la aspiratiile romancelor.

De la ora 11 voi fi prezenta la dezbaterea organizata de PNL Bucuresti iar evenimente similare vor avea loc in toata tara, in aceasta perioada. Completam lista si cu propunerile voastre, pe care le astept in comentarii".

Nici presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu a ramas in urma si a transmis un mesaj tot pe aceeasi retea de socializare.

"De 8 martie, sa fiti iubite si respectate, sanatoase si implinite, senine si fericite! Nu stiu daca va meritam, dar e o minune ca existati si ne luminati viata. La multi ani!

Transmit omagiul meu si celor care, de-a lungul timpului, au luptat pentru drepturile politice, sociale si economice ale femeilor. Violenta si discriminarea femeilor trebuie sa devina istorie, iar egalitatea in drepturi, inclusiv participarea la decizia politica a femeilor, sa fie un fapt", a notat Liviu Dragnea pe Facebook.

Premierul Dacian Ciolos le-a oferit femeilor flori virtuale cu ocazia zilei de 8 martie. "Cateva flori, pe cale virtuala, pentru cele mai importante fiinte din univers: cele care ne dau viata, ne sunt mereu alaturi, ne uimesc, ne aduc echilibru si ne motiveaza sa fim noi insine, zi de zi.

Pentru aceste motive si pentru multe altele care nu incap aici, azi, de 8 martie, va multumesc. La Multi Ani!", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

A.G.

Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
#Iohannis mesaj 8 martie, #Iohannis mesaj Ziua Femeii, #mesaje politicieni 8 martie , #presedinte