Celebru artist român concluzionează cu lehamite: "Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere"

Miercuri, 06 Octombrie 2021, ora 15:44
5814 citiri
Celebru artist român concluzionează cu lehamite: "Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere"
Klaus Iohannis și PSD FOTO Hepta

Unul din cei mai cunoscuți și activi politic artiști români a făcut o lungă analiză a situației actuale. De la eșecul campaniei de vaccinare la tragedia de la Constanța și criza politică actuală, șeful statului este găsit vinovat pentru haosul în care se regăsește România în aceste zile.

Tudor Chirilă l-a criticat dur, într-o postare pe Facebook, pe șeful statului, despre care scrie că ”păpușa de la Grivco a devenit păpușar”. Artistul, prezent în anii trecuți la toate protestele anti-PSD, scrie acum că, „ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise”.

Redăm mai jos câteva fragment din postarea lui Chirilă pe Facebook:

„Eșecul acestei guvernări și al acestui președinte este că au subminat și ultima fărâmă de încredere de care eram capabili. Și asta riscă să ne coste și mai rău. Încă un argument la eșecul vacinării îl reprezintă educația.

Pusă pe butuci în treizeci de ani, fără perspective, fără reforme, fără vreun consens care să depolitizeze un domeniu privit ca o sursă bună de manevre electorale, fără integritate academică, cu miniștri marionete care conduc un aparat instituțional încremenit în niciun proiect ai cărui angajați sunt greu de schimbat.

Rezultate slabe la examenele importante, abandon școlar, mai ales în zona rurală, curiculă livrată învechit, lipsa pregătirii profesorilor, mentalitate retrogradă toate astea contribuie la formarea unor adulți nepregătiți pentru competențele vieții din 2021, nepregătiți pentru adaptarea la dinamica lumii din 2021 când joburile se schimbă cu viteză, când angajatorii se uită după creativitate și inițiativă, când sunt din nou la mare preț meseriile vocaționale și mai ales când adulții trebuie mereu să învețe CUM să învețe pentru că suntem în mijlocul unei revoluții tehnologice.

Un individ educat știe să-și caute informația, s-o verifice, s-o aprecieze după niște criterii care i s-au predat în școală. Un individ needucat cade pradă ușor manipulărilor de orice gen. Răul pe care televiziniunile mogulilor corupți l-au făcut în România a produs victime mai ales în rândul celor needucați, celor fără direcție. Pentru ei apocalipsa conspirației se întâmplă în fiecare zi.

Mulți dintre ei sunt izolați în mediul rural fără o viață dinamică care presupune călătorii sau schimbări de paradigmă profesională și care privesc vaccinul ca pe o inutilitate din moment ce contactul lor cu lumea e incomparabil mai mic decât al unui orășean. Integrarea satului românesc în procesul educațional e ca și inexistentă sau apare doar pe hârtie. Realitățile sunt altele, unele pe care de multe ori refuzăm să le conștientizăm”.

Păpușa de la Grivco a devenit păpușar

„Latest news e că a căzut guvernul Cîţu. Urmează încercarea unui președinte, la fel de ticălos ca prim ministrul lui, de a-l repune în drepturi. Cu orice risc. Că doar Superman se înțelege de minune cu Terminator. Ce ironie a căzut pe România. Să aibă un președinte care se ipostaziază în Terminator și care face din asemănarea cu actorul din film un act de narcisism. Ticăloșia premierului și a președintelui care au aruncat țara în criză are legătură cu tot ce am scris mai sus. Pentru că o societate cu bolile de mai sus produce astfel de "lideri".

Klaus Iohannis a fost votat pentru nimic altceva decât că de partea cealaltă era Viorica Dăncilă. A fost votat pentru că o mare parte din populație era sătulă de mafia PSD. Ironia este că de fapt Iohannis a fost votat ca să aducă PSD-ul la putere, să refacă USL, să mimeze interesul pentru reformă (nici gând să reformeze PNL), să facă penibile jocuri de culise. Doar că asta aflăm doar în 2021. Acesta este leadership-ul din 2021. Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Klaus Iohannis, #marcel ciolacu, #Tudor Chirila, #incendiu Constanta, #criza politica Romania , #stiri Klaus Iohannis