Sensity – cea mai nouă generație de lentile fotocromice marca HOYA Vision Care

Advertorial
Miercuri, 27 Martie 2024, ora 18:27
2672 citiri
Sensity – cea mai nouă generație de lentile fotocromice marca HOYA Vision Care
FOTO: hoyavision.com/ro

Purtătorii de ochelari cu un stil de viață activ pot opta acum pentru lentilele reactive la lumină, datorită unei mulțimi de beneficii care vin să susțină libertatea de mișcare, fie că este în interior, fie că este în aer liber. HOYA Vision Care prezintă cea mai nouă generație de lentile de acest fel, capabile de o tranziție de la interior la exterior într-un timp foarte scurt și de o reducere a reflexiilor de lumină, asigurând confortul și sănătatea ochiului.

Lentilele fotocromice au fost inventate acum mai bine de șaizeci de ani, în încercarea de a îmbina funcționalitatea lentilelor de vedere și a celor de soare în aceeași pereche de ochelari. La început, această trecere dura în medie până la cincisprezece minute, având nevoie de o perioadă de adaptare. Astăzi, lentilele fotocromice reușesc să se închidă la culoare și să revină la transparența inițială într-un timp foarte rapid.

De ce să alegi lentilele fotocromice?

Sunt o mulțime de beneficii pe care un purtător de ochelari le poate obține optând pentru acest tip de lentile. Printre acestea:

  • Utilizarea unei singure perechi de ochelari în orice condiții;
  • Grijă pentru sănătatea ochilor – lentilele fotocromice asigură și protecție împotriva razelor ultra-violete;
  • Un stil deosebit – lentilele fotocromice pot avea diverse culori.
  • Accesibilitate și confort la purtarea ochelarilor 2 în 1 – ochelari cu prescripție și de soare într-o singură pereche.

Gama Sensity de la HOYA – cea mai avansată tehnologie de lentile reactive la lumină

HOYA Vision Care aduce prin noua gamă Sensity caracteristici de neegalat, atât din punct de vedere al performanței, cât și la nivel estetic. Acestea vin în mai multe variante disponibile, potrivit stilului de viață al fiecărui purtător de ochelari.

Sensity Fast – pentru persoane cu un stil de viață activ

Lentilele Sensity Fast se adresează persoanelor care alternează de-a lungul zilei între mediul interior și cel exterior, vederea lor find expusă și la lumină naturală și la cea artificială. În acest context, lentilele Sensity Fast reprezintă soluția ideală, având cel mai rapid timp de adaptare de la o lumină la alta, dar oferind simultan și protecție UV, cât și față de lumina albastră a ecranelor digitale.

Sensity Shine – pentru cei care prețuiesc eleganța

Lentilele Sensity Shine sunt potrivite utilizatorilor pentru care ochelarii nu sunt doar un instrument util, ci și un accesoriu care le completează ținuta. Pe lângă trecerea rapidă de la un mod la altul și reducerea reflexiilor, lentilele Sensity Shine beneficiază de un efect de oglindă. Acest efect se intensifică la lumină, dar este în același timp subtil în condiții de interior.

Sensity Dark – pentru cei care petrec mult timp în aer liber

Dacă adorați mersul cu bicicleta, golful, pescuitul sau alte activități în aer liber, lentilele Sensity Dark reprezintă soluția ideală care vă poate oferi confortul vederii la o lumină intensă. Sensity Dark se închid foarte bine la culoare afară, ca reacție la razele UV și la lumina vizibilă, dar se închid la culoare chiar și în spatele parbrizului. Astfel, vederea rămâne relaxată la lumina intensă a soarelui iar utilizatorul se poate bucura în voie și concentra pe fiecare experiență.

Îndrăznește să ai mai mult confort cu doar o pereche de ochelari

Alegând varianta corespunzătoare stilului tău de viață, te bucuri de mai multe beneficii într-o singură pereche de ochelari.

Despre HOYA Vision Care

HOYA a devenit în cei peste șaizeci de ani de existență pe piața internațională lider mondial al inovației tehnologiei de optometrie. Investind permanent în cercetare, compania japoneză a reușit să aducă un plus de confort și stare de bine purtătorilor de ochelari de pretutindeni.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii un număr cât mai mare de pacienți români.

Acest articol v-a fost oferit de HOYA Lens România.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#lentile, #lentile fotocromice, #hoya vision , #stiri sanatate