Ce observa cu adevarat barbatii la femei?

Sambata, 22 August 2009, ora 13:08
7611 citiri
Ce observa cu adevarat barbatii la femei?

Unele aspecte ale infatisarii lor le-ar putea scoate din minti pe doamne, insa nu sunt nici macar remarcate de partenerii lor.

Cand esti stresata la o intalnire ca ti-a iesit un cos in frunte sau ca nu ti-ai vopsit radacinile parului, relaxeaza-te la gandul ca barbatii nici macar nu baga in seama ceea ce femeilor li se pare o greseala de stil de neiertat.

"Majoritatea barbatilor nu se uita la ce credem noi", explica antropologul Helen Fisher, autor al lucrarii "De ce iubim". "In general, barbatii sunt programati sa remarce semnele clare care demonstreaza intreresul de a face pereche - un zambet calduros, spre exemplu - si sa ignore alte subtilitati, cum ar fi faptul ca ti s-a sters rujul de pe buze", explica Fisher, citata de msn.com.

Iata deci cele cateva lucruri care le scot din minti pe femei, pe care insa nici macar nu le remarca barbatii:

Nu observa... Atunci cand coafura ta este putin deranjata.

In schimb, observa... Daca parul tau este murdar.

Fisher explica: "Barbatilor nu le pasa daca fiecare suvita de par e asezata perfect. De fapt s-ar putea sa-i placi mai mult putin ciufulita, de vreme ce arata ca esti relaxata. In schimb, observa daca parul tau este murdar, uscat sau deteriorat, ceea ce denota probleme de sanatate. La nivel subconstient, barbatii cauta partenere care au atribute fizice sanatoase".

Nu observa... Pielea care straluceste.

In schimb, observa... Pielea care este inflamata.

"Un pic de grasime naturala pe fata nu reprezinta nici o problema pentru barbati. Trebuie insa sa te ingrijesti de iritatii. Cand pielea ta este iritata sau buhaita, indica stres - este o manifestare fizica aunei alergii sau reactii", spune expertul.

Nu observa... Radacinile nevopsite.

In schimb, observa... O schimbare radicala de tunsoare.

Barbatii acorda in general atentie doar schimbarilor majore de stil- cand iti scurtezi dramatic parul lung sau iti faci deoadata breton. S-ar putea intreba daca nu cumva vrei sa mai schimbi si altceva. Daca insa lasi sa treaca ceva mai mult timp intre doua vopsiri ale parului, nu inseamna nimic pentru barbati, nu e nici negativ, nici pozitiv.

Nu observa... Parul despicat pe care tu il ignori.

In schimb, observa... Parul despicat asupra caruia ii atragi atentia.

Garantez ca un barbat nici macar nu stie cum arata un fir de par despicat sau ce este pana cand nu ii arati tu. Pur si simplu ii place parul sanatos, stralucitor si moale, iar un detaliu minor precum cateva fire de par despicat nici macar nu-i capteaza privirea.

Nu observa... Daca sari peste o procedura de detartraj si albire a dintilor.

In schimb, observa... Daca nu zambesti.

Barbatii observa daca esti interesata de ei, daca le zambesti spre exemplu. Culoarea exacta a dintilor tai, in schimb, are mai putina importanta.

Nu observa... Daca nu ai apucat sa te dai cu ruj.

In schimb, observa... daca porti prea mult ruj.

Prea mult ruj ii descurajeaza pe barbati. Se ia pe pielea lor si pe hainele lor, asa ca nu vor sa te atinga, sa te sarute sau sa se apropie de tine, chiar daca isi doresc asta.

Nu observa... Daca esti un pic palida.

In schimb, observa...Daca esti prea bronzata.

Frumusetea naturala il incita pe un barbat. Asa ca daca pielea ta este un pic mai palida iarna, asta nu o sa-l indeparteze. Dar daca aplici prea mult autobronzant, cu siguranta il pui pe fuga. Barbatilor nu le place efectul de fals pe care il da autobronzantul.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#sfaturi cupluri imagine, #ce observa barbatii, #barbati femei imagine , #femei
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
ce observa Orban sau gretoiul Hrebe la Udrea????....
F
fsGigi
rank 1
Ce observa cu adevarat barbatii la femei?