Dragostea cu si fara reguli

Duminica, 03 Mai 2009, ora 23:49
4780 citiri
Dragostea cu si fara reguli
Foto: agenda.ro

"Barbatul trebuie sa faca primul pas" este explicatia pe care aproape fiecare femeie o da atunci cand recunoaste ca ii place un tip, insa nu s-a concretizat nimic.

Prejudecatile, orgoliul si de ce nu, traditia, pot ingradi modurile de a te intalni cu dragostea.

Desi sustin sus si tare ca "in dragoste, ca si-n razboi, totul este posibil", lupta pare deja incheiata in momentul in care toata incarcatura emotionala este pastrata de o femeie pentru ca Fat-Frumos sa apara pe un cal alb ca sa-i declare marea dragoste.

Prima regula feminina, in momentul in care barbatul a facut, in cele din urma, primul pas este "Trateaza-l cu indiferenta". Desi reprezentantele sexului frumos sustin ca indiferenta ii va antrena ambitia masculina, in cele din urma insa barbatul si-ar putea pierde interesul. Se stie ca barbatii nu au rabdare, iar cum oferta este variata, prada poate fi schimbata.

De aceea nu te lasa cucerita atat de greu pe cat ti-ar placea, ci dezvaluie incet, incet din personalitatea ta, pentru a reusi sa-l fascinezi.

"Nu il suna tu prima, arata-te ocupata si pe jumatate interesata!". Daca tot vrei sa faci asta macar fii draguta si fa-i loc la un moment dat in agenda ta, pentru a salva macar o parte din posibilitatea unei intalniri reusite.

Ar fi bine insa sa nu astepti sa te scoata el din casa, vino cu o propunere chiar tu! Nu vei parea deloc disperata, din contra, vei arata o nota de independenta si de hotarare.

Daca prima intalnire a avut in cele din urma loc, nu-l suna sau cauta in vreun alt fel, "fa-l sa simta ca ii lipsesti", este parerea aproape unanima a femeilor. Poate ca nu e chiar bine sa va vedeti zilnic, caci v-ati ingradi unul altuia libertatea, dar incercati sa va intalniti macar de 2-3 ori pe saptamana!

O alta regula feminina este aceea de a "nu spune prima ca il iubesti". Pentru multe dintre femei declaratia aceasta poate insemna un semn de repeziciune, de graba intr-o relatie, si dupa ce ai calculat fiecare pas, deodata ar putea sa-ti fuga pamantul de sub picioare. Dar nu uita: inima nu are reguli!

La categoria sex: "nu din prima seara" este regula consacrata. Pana la urma nu e rau sa nu-i dezvalui de la bun inceput ceea ce ai si ceea ce poti, ca vorba aceea, "mai bine ii dai dragoste cu lingurita, decat cu polonicul".

Si daca tot simti ca e pe deplin al tau, "fii geloasa si posesiva pentru a-i arata cat inseamna pentru tine!" Aceasta este cea mai exagerata regula, deoarece atitudinea ta poate dauna relatiei. Fiecare isi vrea doza de independenta, iar daca el se simte controlat va pleca imediat in bratele altei femei.

In fond, daca iti doresti ca relatia sa mearga, fii realista, accepta-l pe cel de langa tine si impune-te doar atunci cand si cat este nevoie!

Nu exita reguli de aur pentru o relatie, asa ca refuza sa te incadrezi in tipare. Daca faci ceea ce simti, nu se va intampla nimic contra-naturii, ci ii vei arata celui de langa tine cum esti tu cu adevarat.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#reguli dragoste, #prejudecati dragoste, #sex dragoste , #intalniri
Comentarii