Ce spune culoarea preferata despre tine?

Marti, 24 August 2010, ora 18:02
12797 citiri
Ce spune culoarea preferata despre tine?
Foto: Boston.com

Iti place rosul toreadorilor sau albastrul linistitor al cerului? Culoarea ta preferata spune, de multe ori, cine esti si cum reactionezi.

Rosul, spre exemplu, este culoarea puterii, a sanatatii si a vitalitatii. Este culoarea aleasa de multe ori de persoanele extrovertite, agresive, viguroase si impulsive: sau cel putin de cineva care si-ar dori sa fie asa, arata Care2.com.

Este specifica persoanelor ambitioase, care se bucura de viata, judeca rapid alte persoane si se situeaza mereu de o parte sau de alta a baricadei, intr-un conflict. Sunt in genere persoane optimiste, care nu suporta monotonia si nu prea isi dau seama ca au si defecte. Nu sunt obiectivi si au tendinta sa dea vina pe altii pentru orice probleme care apar.

Culoarea roz simbolizeaza dragostea si afectiunea, insa fara componenta pasionala a culorii rosu. Femeile care prefera rozul vor mereu sa fie protejate, sa aiba parte de tratament special si sa se simta in siguranta. Par delicate si fermecatoare, uneori nehotarate.

Portocaliu este culoarea luxului si a placerii si este, in genere, culoarea persoanelor carora le place sa se distreze, in special in compania multor prieteni. Aceste persoane au o inclinatie catre drame, sunt usor de observat in multime si au o fire blanda si populara.

Pot fi uneori nestatornici si ezitanti, insa incearca in mare sa fie agreabili. Portocaliul este culoarea tineretii, a puterii, a curajului, a curiozitatii si a nelinistii.

Galbenul este culoarea fericirii, a intelepciunii si a imaginatiei: este aleasa de multe ori de persoane aventuroase, care cauta mereu noutate si implinirea. Este o culoare potrivita pentru cei optimisti, buni la afaceri si cu un puternic simt al umorului.

Acestia sunt, in genere, persoane cu o gandire clara si precisa, cu o parere buna despre propriile capacitati si cu multe idei. Au uneori tendinta sa renunte la responsabilitati, preferand libertatea de a gandi si de a actiona.

Verdele, culoarea armoniei si al echilibrului, simbolizeaza speranta, reinnoirea si pacea, si este in genere culoarea preferata a persoanelor delicate si sincere. Cei care iubesc verdele sunt sinceri, sociabili si prefera pacea in orice situatie. Sunt modesti, rabdatori, rafinati, civilizati, insa uneori ajung sa fie folositi de altii.

Cei care au ales albastrul drept culoarea preferata sunt persoane rabdatoare, constiincioase, sensibile si cu o mare capacitate de auto-control. Este culoarea introspectiei si a deliberarii, dar si a conservatorismului si a datoriei. Amatorii de albastru sunt admirati deseori pentru caracterul statornic si pentru intelepciune, sunt loiali, insa uneori sunt inflexibili si prea precauti.

Cei care iubesc si albastrul si verdele sunt in genere intelectuali sensibili si rafinati, care persevereaza si sunt stabili. Au gusturi excelente si sunt fermecatori si capabili. Cei carora le place turcoazul sunt persoane creative, si doresc sa fie originali. Isi testeaza mereu limitele si, chiar daca sunt aparent calmi, pot fi nelinistiti.

Movul deschis sau lavanda este alegerea ideala pentru persoanele care traiesc "pe alt plan", care nu observa detalii neplacute si sunt intotdeauna impecabil imbracate. Cauta mereu rafinamentul si placerile vietii, lupta pentru cauze nobile, insa nu le place sa-si murdareasca mainile: sunt persoane creative, fermecatoare, rapide in gandire si civilizate.

Movul este pentru individualisti, pentru cei fastidiosi si sensibili, care vor sa fie diferiti. Este culoarea celor temperamentali, expansivi si cu fire de artist, care recurg uneori la sarcasm daca nu sunt intelesi. Sunt persoane demne, tolerante, neconventionale, care au sanse mari sa aiba functii inalte.

Maro este culoarea preferata a celor rabdatori si plini de viata. Este vorba despre persoane constiincioase, pe care te poti baza, stabile si conservatoare. Uneori sunt lipsite de tact, inflexibile si nu prea comunica bine, insa sunt persoane care isi asuma responsabiliti.

Gri simbolizeaza precautia si a compromisul: persoanele care iubesc griul cauta pacea si muncesc foarte mult, uneori fara sa caute recompense. Au afaceri de succes si muncesc destul de mult.

Negrul este preferat de persoanele care vor sa para misterioase, insa de multe ori aceste persoane isi ascund dorintele si scopurile, avand uneori trairi interioare intense.

Cei care prefera albul au ori o preferinta pentru simplitate, ori dorinta de perfectiune si au idealuri inalte, uneori imposible. Albul este asociat cu puritatea, inocenta si naivitatea.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#culoare preferata, #culoare personalitate, #culori personalitate , #stiri life style