7 tendinte in frumusete ale anului 2010

Joi, 13 Mai 2010, ora 18:14
3618 citiri
7 tendinte in frumusete ale anului 2010
Foto: The Guardian

De la an la an apar alte si alte noutati in moda si infrumusetare. De aceea, ca sa fii la curent cu ce a mai aparut, este necesar sa te informezi constant.

Pentru a veni in ajutorul femeilor din intreaga lume, Glamour.com a intocmit o lista cu sapte tendinte in frumusete pentru 2010. Iata care sunt:

1. Unghii mari si stralucitoare

Unghii mai mari si mai stralucitoare ca niciodata! Acestea sunt trendurile in 2010 in ceea ce priveste unghiile. De asemenea, incercati culori rare si efecte mai speciale.

Hainele din denim se intorc in forta in tendinte (Galerie Foto)

2. Parul prins in coada

Se poarta cozile mari si indraznete. Ca sa le faceti sa para cat mai sexy, treceti-va mainile prin par de mai multe ori pentru a-i da mai mult volum, si apoi prindeti-l.

3. Farduri stralucitoare

Trendul de "smoky eyes" (ochi fumurii) va fi mereu la moda, dar anul acesta puteti incerca mai des nuante stralucitoare, punand accent pe ochi. Fie ca alegeti o nuanta mai pastelata sau una mai vie, incercati sa aveti in rest un look mai neutru, cu un gloss transparent si un fond de ten care sa dea impresia unui ten bronzat (evident, sa nu fie izbitor).

Vrei sa fii o mireasa la moda? Afla tendintele anului 2010!

4. Parul usor tapat

In 2010 se poarta parul in stilul Brigitte Bardot, dar nu tapat doar la spate, ci peste tot, insa foarte putin, si lasat liber, ravasit.

5. Buze in nuante electrizante

Nu va sfiiti sa incercati nuante electrizante, care dau o nota de veselie chipului dumneavoastra. Pentru ca rujul sa reziste mai mult timp pe buze, aplicati inainte un strat fin de pudra.

6. Panglici si alte accesorii de par

Puneti-va panglici in par si chiar mici suvite de extensii in diverse culori, sau chiar vopsiti-va parul in nuante mai vii, insa cu sampon, nu cu vopsea permanenta (poate nu va place cum va sta).

Tendintele anului 2010 surprind prin culoare si stil

7. Cocuri indraznete

Cocul a fost dintotdeauna o coafura clasica, cu stil. Daca vreti insa sa fiti si in tendinte cu acesta faceti ceva mai indraznet. Dati-va parul pe spate, prindeti-l intr-o coada de cal cat mai inalta, neteziti firele rebele de pe crestet cu un gel sau o crema si apoi rasuciti coada si prindeti-o cu ace de par. Este sexy, rebel si usor de realizat.

Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul a decis. Eugen Tomac, președintele PMP: ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă partidul”
Tribunalul Bucureşti a decis înscrierea lui Eugen Tomac în Registrul partidelor politice ca preşedinte al PMP. ”Spre disperarea celor care timp de doi ani au încercat să distrugă PMP,...
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Ciolacu a vorbit cu vicepreședintele Turciei despre colaborarea militară: ”Pentru a putea asigura securitatea la Marea Neagră”
Premierul Marcel Ciolacu a avut, vineri, o întâlnire cu vicepreşedintele Turciei, Cevdet Yılmaz şi a precizat că a discutat cu acesta, printre altele, despre proiectele de colaborare cu...
#tendinte frumusete 2010, #tendinte unghii, #coafuri 2010, #tunsori 2010, #stiluri coc , #tendinte
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Sapte detonatoare pentru adevarate " bombe " sexy !