Sustinere puternica din teritoriu pentru premierul Tudose: Lasati tara sa traiasca! Lasati Guvernul sa lucreze. Romanii s-au saturat de acest circ ieftin

Duminica, 14 Ianuarie 2018, ora 16:45
15486 citiri
Sustinere puternica din teritoriu pentru premierul Tudose: Lasati tara sa traiasca! Lasati Guvernul sa lucreze. Romanii s-au saturat de acest circ ieftin
Foto: Facebook / PSD Buzau

Liderii PSD Buzau se pozitioneaza, fara exceptie, de partea premierului Mihai Tudose in scandalul din partid. In mesaje postate pe Facebook, presedintelele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, primarii municipiilor Buzau si Ramnicu Sarat, dar si secretarul general al PSD isi afirma sustinerea pentru actuala guvernare din care face parte si presedintele PSD Buzau, vicepremierul Marcel Ciolacu.

"Avem o guvernare buna si un premier capabil sa implementeze programul de guvernare votat de romani! Guvernul Tudose are toata sustinerea mea! A demonstrat ca poate asigura o guvernare eficienta, ca echipa de guvernare are foarte multe realizari, bazate si pe o stransa colaborare cu administratia publica locala Romania are nevoie de o guvernare stabila! Un guvern nu poate asigura cresterea economica si dezvoltarea tarii daca nu are continuitate in activitate! Sa nu uitam ca ne aflam in Anul Centenarului si este foarte important sa demonstram ca suntem uniti si vom duce la indeplinire toate promisiunile facute romanilor!", a scris pe pagina de Facebook presedintele Consiliului Judetean, Petre Emanoil Neagu, care este si presedinte executiv al PSD Buzau.

La randul sau, secretarul executiv al PSD Buzau, fostul primar al municipiului Ramnicu Sarat, ii atrage atentia presedintelui PSD Liviu Dragnea sa se gandeasca cu "responsabilitate" la situatia creata in partid.

"Secretarul Executiv al Organizatiei Judetene PSD Buzau Viorel Holban face apel catre domnul presedinte Dragnea si catre CEX-ul PSD sa gandeasca la rece si cu responsabilitate situatia creata in partid in ultimile zile si sa gaseasca echilibru in rezolvarea situatiei cat mai urgent, pentru ca tara are nevoie de o guvernare stabila precum cea actuala, condusa de domnul Mihai Tudose si de coalitia PSD-ALDE! " se arata intr-o postare a PSD Ramnicu Sarat pe pagina oficiala de pe cea mai cunoscuta retea de socializare.

Si primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, are un mesaj de sustinere a actualului Guvern, cerandu-le transant liderilor PSD "sa lase tara sa traiasca" si sa renunte la "spectacolul ieftin de la Bucuresti".

"Lasati tara sa traiasca, conducatori ai PSD-ului! Acum, in 2018, la 100 de ani de Romanie intreaga lasati interesele meschine personale si vedeti ce este important pentru tara! Lasati Guvernul sa lucreze, pentru ca este pe calea cea buna chiar daca trebuie sa ia masuri care deranjeaza pe unii! Romanii s-au saturat de acest circ ieftin si asteapta rezultate! Nu exista nici un scenariu din strainatate care sa ne tina in permanenta pe ultimul sau penultimul loc in Uniunea Europeana. Exista doar conducatori politici romani fara viziune si care nu pun interesul majoritatii romanilor deasupra interesului personal. E timpul ca asta sa se schimbe! Buzaul are nevoie de o guvernare stabila si nu de un spectacol ieftin la Bucuresti!", scrie pe Facebook Constantin Toma, care este si presedinte al organizatiei municipale a PSD Buzau.

La randul sau, primarul municipiului Ramnicu Sarat, Sorin Carjan, spune ca nu cunoaste imprejurarile in care s-a ajuns in acest punct, dar ca sustine Guvernul Tudose, ale carui performante erau laudate la final de an de toata lumea.

"Eu nu accept ideea ca astazi conducerea partidului are alte obiective decat acelea asumate in fata romanilor de a situa Romania acolo unde ii este locul, pe o pozitie fruntasa in Europa. Nu pot, de asemenea, sa nu apreciez activitatea desfasurata de Guvernul condus de premierul Mihai Tudose, ale carui performante erau laudate la finalul anului de toata lumea. Dar cel mai mult cred in buna credinta si in capacitatea omului care ne-a unit in jurul sau, facand din organizatia judeteana Buzau, una din cele mai performante din tara.

Fac un apel la colegii din tara, mai ales la aceia care vor decide in forurile de conducere ale partidului viitorul nostru, sa nu ne mai imparta in tabere, punandu-ne astfel sa ne exprimam sustinerea pentru una dintre ele. Sau daca vor face lucrul acesta, sfidand orice logica, sa stie ca eu sunt alaturi de omul pe care il cunosc, din motivele pe care le-am amintit mai sus, de Marcel Ciolacu. Asemenea mie gandesc si colegii mei de la Ramnicu Sarat", scrie pe Facebook si primarul municipiului Ramnicu Sarat.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Tudose PSD Buzau, #aliati Tudose PSD, #CEX PSD Tudose , #premier