Miko Beauty – specialiștii tăi în frumusețe!

Advertorial
Marti, 15 Noiembrie 2022, ora 19:07
4940 citiri
Miko Beauty – specialiștii tăi în frumusețe!
FOTO: mikobeauty.ro

Când vine vorba de frumusețe, slăbire & remodelare, estetică facială, relaxare și răsfăț, saloanele Miko Beauty își întâmpină clientele cu servicii premium în două locații exclusiviste, în vile decorate în stil Ludovic al XIV-lea.

În centrele Miko Beauty vei fi întâmpinată cu prietenie, o ceașcă de cafea sau un ceai cald și muzică pe placul tău pentru ca tu să te simți relaxată în timp ce vei accesa serviciile tale preferate de beauty.

Miko Beauty este salon partener Mounir, astfel că hairstiliștii îți vor realiza schimbările de look cu produsele și tehnicile celebrului hairstilist. De asemenea, salonul oferă și o gamă largă de servicii, personalul fiind specializat în remodelarea corporală, estetică facială avansată, epilare definitivă.

În cele două centre Miko Beauty, creăm cele mai spectaculoase look-uri, îmbinând profesionalismul și reputația stiliștilor cu cele mai apreciate linii de produse de înfrumusețare și tratamente cosmetice, preferate de femeile moderne, dornice să fie mereu în trend și atente la sănătatea și frumusețea lor.

Echipamentele folosite pentru tratamentele faciale, precum și cele pentru slăbire și remodelare corporală sunt cele mai noi, eficiente și performante tehnologii de pe piața de beauty din România. Printre acestea vom aminti: Cellu M6 Integral, Alliance Medical, Mobilift, Oxygeneo, Hydrafacial, Velashape.

În cadrul Miko Beauty, tot pentru oferi suport pentru sănătate, tinerețe și frumusețe, am dezvoltat și clinica Miko Med, cu specialități medicale în domeniul esteticii și dermatologiei. În cadrul acesteia, clientele pot beneficia de tratamente injectabile, dar și cu tehnologii moderne pentru lifting nechirurgical. Un exemplu în acest sens, este Ultratherapy.

Ultratherapy este un tratament non-invaziv, care creează un efect spectaculos de lifting al pielii în mod natural, fără să fie nevoie de intervenții estetice complicate, bisturiu sau ace. Stimulând sinteza de colagen din straturile profunde ale dermului, terapia redă fermitatea pielii de pe față, gât și decolteu.

Un alt tratament apreciat este Thermage – care are rezultate uimitoare în conturarea și redefinirea feței. Utilizând tehnologia NASA de radiofrecvență, Thermage realizează un adevărat lifting nechirurgical, redând fermitatea și tinerețea pielii.

În centrele de înfrumusețare Miko Beauty ne-am dorit să integrăm toate serviciile necesare pentru îngrijirea și frumusețea unei femei, fie că se pregătește pentru un eveniment, vacanță sau pur și simplu este timpul pentru o schimbare de look, o manichiură nouă, remodelare corporală, un tratament facial, bronzare artificială sau un masaj relaxant.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#miko beauty, #miko med, #infrumusetare , #stiri life style