Carmen Bruma, despre depresia postnatala

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 11:46
4279 citiri
Carmen Bruma, despre depresia postnatala
Foto: Facebook/Carmen Bruma (Oficial)

Carmen Bruma se numara printre mamicile fericite, cele care nu au intrat in depresie dupa ce au nascut.

"Am atatea de facut, incat nu am timp de depresie. Daca as avea timp, as face-o", a declarat Carmen Bruma la Antena Stars.

Prezentatoarea TV a precizat ca este foarte ocupata si ca putinul timp liber pe care il are il dedica sportului.

"In a sasea zi de la nastere am iesit in parc cu Vladut si am facut primul antrenament. Si de atunci fac zilnic si cate doua pe zi", a adaugat Carmen.

Partenera lui Mircea Badea are o mare multumire: fiul sau doarme foarte bine in timpul noptii.

Cum arata Carmen Bruma la aproape o luna dupa ce a nascut (Foto)

"Am zile in care sunt chiauna. Avem noroc ca ii place sa doarma noaptea. Se trezeste o singura data pe la 2:30-3 dimineata. Ziua nu doarme foarte mult, fragmentat. Are chef de joaca", a precizat ea.

Carmen Bruma se descurca foarte bine cu fiul sau, dar primeste si ajutor din partea parintilor sai si ai lui Mircea Badea.

"Ma ajuta foarte tare mama mea. Mi se pare cumplit de greu sa cresti un copil singura. Si toti bunicii disponibili. Primim tot ajutorul care ni se ofera. Impartirea sarcinilor este egala. Bunica lui Mircea este foarte in varsta, nu ar avea cum sa ne mai ajute. L-a vazut in poze. E foarte mic, nu are voie sa ia contact cu foarte multa lume", a adaugat ea.

Aceasta a vorbit, din nou, si despre optiunea sa de a naste natural, dar a precizat ca daca ar mai avea un copil nu ar mai face aceeasi alegere, ci ar apela la cezariana.

"Nasterea naturala in cazul meu a fost dificila. Nu-mi pare rau ca am nascut natural, daca ar fi sa ma intorc in timp, as face aceeasi alegere, dar daca as mai naste o data, as face cezariana. Nu as mai opta pentru nastere naturala. Sunt si beneficii, dar sunt niste dureri foarte mari", a punctat ea.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Carmen Bruma depresie postnatala, #Carmen Bruma depresie, #Carmen Bruma copil, #Carmen Bruma Mircea Badea , #Carmen Bruma