Phelipe, despre infidelitate: Ti-ai mai lua un tricou murdar pe tine? Interviu

Joi, 24 Iulie 2014, ora 08:15
6513 citiri
Phelipe, despre infidelitate: Ti-ai mai lua un tricou murdar pe tine? Interviu
Foto: Phelipe P&P Production

Phelipe este o prezenta destul de discreta in lumea mondena romanesca, desi multi oameni ii canta melodiile, unii fara sa stie cine le interpreteaza. Acesta a devenit cunoscut cu piese precum "Vad cum ma privesti" sau "Poveste de dragoste".

Intr-un interviu acordat Ziare.com, artistul a dezvaluit ca din punct de vedere sentimental sta foarte bine, dar si ca niciodata nu ar putea trece peste infidelitatea partenerei.

Cum a aparut noul sau singele "Fosta mea", dar si cum se relaxeaza artistul in timpul liber aflati in continuare.

Cum te-ai simtit prima data cand ti s-a cerut un autograf?

M-am simtit foarte bine. In acel moment aveam impresia ca am devenit cineva si asta imi dadea o stare de confort. Intre timp, m-am maturizat si mi-am dat seama ca pentru mine in viata conteaza mai mult ce faci si nu cine esti.

Ce faci atunci cand nu canti?

Merg la sala, joc fotbal, vara imi place sa merg la piscina, iar de curand am inceput sa ma joc pe X-Box acasa.

Oamenii iti canta melodiile fara sa stie ca sunt ale tale. De ce esti asa discret?

Cu riscul de a fi lipsit de modestie, trebuie sa recunosc ca am o imaginatie bogata si de multe ori creez povesti reale de dragoste. Nu toate piesele sunt inspirate din viata mea, cum e cazul noului single "Fosta mea". Am o singura piesa care povesteste o parte a vietii mele personale - "Poveste de dragoste".

Arta cere sacrificii in cazul tau?

Bineinteles! De foarte multe ori, imi e greu sa ma impart intre viata sentimentala si cea artistica. Ma bucur ca am pe cineva alaturi care intelege foarte bine meseria mea si atunci totul e ok.

Stiu ca esti si producator. Cu ce nume romanesti ai lucrat?

Am colaborat cu multi artisti care mi-au devenit si prieteni. Connect-R, D.J Rynno si Sylvia, Lora, Shift, Puya, Nick Kamarera, Loud Project... si sunt multi care au trecut pragul studioului St.Peter Production. Sunt deschis la colaborari noi si imi plac provocarile...mai ales cele muzicale.

Noua ta melodie se numeste "Fosta mea". In realitate, cum stai din punct de vedere sentimental?

Excelent.

Ai fost inselat vreodata?

Nu stiu.

Ai putea ierta infidelitatea?

Niciodata. Tu ti-ai mai lua un tricou murdar pe tine? Pentru mine femeia e ceva pur.

Ce iti inspira o coala alba?

Locul de unde poate pleca un hit.

Ai vreun tic nervos?

Imi ating lobul urechii.

Ce ai vrea sa stie fanii despre tine, dar pana acum nu ai avut ocazia sa spui?

In orasele in care am cantat am apucat sa le spun, dar as vrea ca totii fanii mei sa stie ca, de cate ori urc in fata lor pe scena, vin cu sufletul deschis. Muncesc foarte mult si imi dau silinta ca de fiecare data sa ii surprind intr-un mod cat mai placut. Consider ca acesta este motivul pentru care Dumnezeu mi-a dat acest talent.

Ce iubesti cel mai mult pe lume?

Viata pe care o am alaturi de cei dragi.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Phelipe infidelitate, #Phelipe Fosta mea, #Phelipe melodii, #Phelipe cantaret , #cantareti