Noutățile celui mai mare eveniment dedicat nunților pentru sezonul 2023

Advertorial
Joi, 03 Noiembrie 2022, ora 08:00
8157 citiri
Noutățile celui mai mare eveniment dedicat nunților pentru sezonul 2023
FOTO: mariagefest.ro

Gasiti in text detalii legate de ACCES GRATUIT la acest eveniment!

Oficial sezonul nuntilor 2023 incepe MAINE la Palatul Parlamentului, cand are loc cel mai mare targ de nunti din Romania, Mariage Fest.

Am aflat in premiera pentru voi cateva detalii legate de acest eveniment, de la care e bine sa nu lipsiti daca va casatoriti anul viitor:

  1. Sesiune Black Friday rochii de mireasa la preturi reduse pana la 100 lei, vineri, 4 noiembrie, la ora 11.00
  2. Produse si servicii lansate in premiera ori reduse substantial
  3. Idei nastrusnice pentru nunta impreuna cu tendintele din domeniu
  4. Prezenta in premiera a unei zone cu degustare gratuita de specialitati ce pot fi integrate meniului clasic ori bauturilor de nunta
  5. Maratonul prezentarilor de moda - rochii de mireasa, cat si costume de miri

MARIAGE FEST in cifre inseamna:

  • Editia cu numarul 35
  • 1200 rochii de mireasa
  • 500 costume pentru miri
  • 100 locatii de nunta
  • 200 expozanti din toata tara
  • 5000 modele de inele logodna si verighete

Lor li se alatura desigur: foto-video, DJ, artisti, aranjamente florale, cabine foto, transport si absolut tot ce iti este necesar pentru nunta ta din 2023.

Mariage Fest este si despre ultimele tendinte in materie de nunti, asa ca doar aici gasesti la inceput de sezon idei de produse si servicii, ce iti pot face nunta unica.

Si pentru ca industria nuntilor a fost extrem de afectata de pandemie, dar a folosit aceasta ocazie pentru a perfectiona produsele si serviciile oferite si chiar sa puna bazele unor norme deontologice care sa protejeze mirii de practici neloaiale, AFIN – Asociatia Furnizorilor din Industria Nuntilor (www.afin.ro) sustine integral targul national Mariage Fest. Peste 90% dintre expozanti sunt deja membri AFIN, asa ca Mariage Fest va ofera garantia serviciilor si produselor oferite la un inalt grad de profesionalism.

Si, pentru ca 2023 inseamna multe noutati in viata ta, vei gasi in premiera in zona de Lounge o extensie a meniului clasic de nunta. Mai exact, poti degusta gratuit zeci de specialitati, pe care le veti alatura meniului de nunta. Mentionez:

  • candy bar
  • inghetata
  • Cigar Bar
  • branzeturi fine
  • Shoteria
  • prosecco bar
  • limonada si ciocolata calda

Maratonul prezentarilor de moda debuteaza cu prezentarea speciala de vineri, ora 11.00 si continua pana duminica cu sute de modele lansate in premiera, o adevarata sursa de inspiratie pentru mirese.

Si desigur, ca la fiecare editie, sesiunea speciala Black Friday doar vineri orele 11.00-12.30 cu sute de rochii reduse.

Mariage Fest, 4-6 Noiembrie la Palatul Parlamentului, detalii pe www.mariagefest.ro si pe Facebook:

https://www.facebook.com/mariagefest/

RETINE:

Daca dai GOING/PARTICIP la evenimentul creat pe pagina de Facebook, ai ACCES GRATUIT! Tot ce trebuie sa faci este demonstrezi, de pe telefonul mobil, ca ai dat Going pana joi 3 Noiembrie, orele 23.59.

Intrarea este C1, cea principala, situata la intersectia dintre Bdul Libertatii si Bdul Natiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se cauta: Mariage Fest.

Parcarea gratuita in incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau soferii Uber/Bolt au acces chiar pana la scarile Palatului Parlamentului.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#nunti, #sezonul nuntilor, #eveniment, #cel mai mare eveniment , #nunta