6 accesorii de compartimentare pentru întreaga casă

Advertorial
Miercuri, 02 Martie 2022, ora 18:46
4129 citiri
6 accesorii de compartimentare pentru întreaga casă
FOTO: unsplash.com

Mobila nu poate fi completă fără accesorii de compartimentare practice și moderne. Acestea ajută la optimizarea spațiului, oferă un plus de confort și sunt un sprijin desăvârșit pentru organizarea hainelor, a ustensilelor din bucătărie ori a produselor din baie.

Indiferent că ești meșter în mobilier, pasionat de bricolaj ori pur și simplu te pregătești de amenajarea casei, trebuie să fii la curent cu ce găsești pe piață în materie de accesorii de compartimentare.

Dormitor

1. Suport pentru umerașe extractabil

Organizarea hainelor este una dintre provocările cu care se confruntă chiar și persoanele care se bucură de un dormitor mai generos ca dimensiuni. Una dintre soluțiile moderne la care se poate apela este suportul pentru umerașe extractabil. Accesoriul se montează cu șuruburi de capacul dressingului (din spate în față) și culisează pe lungime. Așadar, poate fi extras astfel încât să se ajungă cu ușurință la piesele vestimentare din spate.

2. Lift de haine reglabil

Liftul de haine este alt accesoriu important care ajută la o compartimentare mai eficientă. Acesta este util pentru optimizarea spațiului care rămâne liber în partea de sus a dulapului. Este un accesoriu pentru umerașe care se montează pe părțile laterale ale dulapului, trăgându-se în jos, de bara de haine, prin acționarea tijei din mijloc. Se ridică automat când se eliberează.

Bucătărie

3. Coșuri Jolly

Din planul de proiectare a unei bucătării nu ar trebui să lipsească coșurile Jolly, mai ales dacă spațiul are dimensiuni reduse. Aceste accesorii pentru mobilă preiau funcțiile unei cămări moderne, favorizând optimizarea spațiului. Piesele au formă dreptunghiulară și se montează de corpurile de sub blatul de lucru. Există o diversitate de modele în comerț: cu sisteme cu amortizare, cu bile, cu glisare, cu extracție parțială sau totală, cu montaj pe ușă, pe colț sau direct în corpul mobilierului.

4. Coșuri coloană

Alte accesorii de compartimentare care trebuie trecute pe listă atunci când se face mobilă la comandă pentru bucătărie sunt coșurile coloană. Se montează în interiorul mobilierului, pe verticală, și pot fi utilizate pentru depozitarea condimentelor, a pastelor, a ustensilelor, a conservelor și a produselor de curățenie. Aceste accesorii de mobilier sunt dotate cu sistem de glisare și amortizare, asigurând încetinirea și închiderea ușilor fără zgomot.

Descoperă o gamă completă de accesorii pentru bucătărie pe mambricolaj.ro, locul unde primești consiliere pentru proiectare și realizare.

Hol

5. Cutie de depozitare pliabilă

Vrei să ai încălțămintea la îndemână, dar nu îți dorești să fie la vedere fiindcă oferă senzația de dezordine? Holul de la intrare va arăta mult mai elegant dacă ții pantofii și adidașii în cutii de depozitare pliabile. Așază-le pe coloane în dulapul de la intrare, păstrând latura transparentă spre exterior pentru a găsi repede perechea de care ai nevoie. Achiziționează produse realizate din materiale rezistente la umiditate, praf, șocuri și care împiedică absorbția mirosurilor.

6. Cuiere

Suplimentează accesoriile de compartimentare de la intrarea din locuință prin montarea unui nou cuier cu mai multe agățători. Găsești în comerț o mulțime de modele care, pe lângă rolul lor practic, oferă un farmec aparte locuinței: în formă de păsărele, lebădă, fluture, inimioare, pisici, bicicletă și multe altele. Acestea pot fi realizate din aluminiu, crom, inox ori nichel.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#organizare, #umerase, #compartimentare , #decoratiuni interioare