Lucia Varga vrea sa fie sefa femeilor din PNL

Marti, 01 Martie 2011, ora 20:18
1373 citiri
Lucia Varga vrea sa fie sefa femeilor din PNL
Foto:politicalocala.ro

Deputatul PNL Lucia Varga si-a anuntat marti candidatura la conducerea Organizatiei Nationale a Femeilor Liberale (ONFL), al carei Congres de alegeri va avea loc in data de 19 martie.

Varga a precizat ca proiectul cu care va candida - "Femeile liberale pot ajuta Romania" - are drept obiectiv promovarea in politica a femeilor de valoare, competente, bine pregatite profesional.

"Traim intr-o tara in care banul public este risipit, in loc sa fie cheltuit pentru educatie, sanatate si investitii. Partidul National Liberal este decis sa schimbe in bine Romania si are solutii. Organizatia Femeilor Liberale este gata sa prezinte aceste solutii electoratului feminin. (...)

Femeile pot avea un cuvant important in politici care vizeaza familia, datorita rolului pe care il au in sustinerea familiei, un rol foarte important si consideram ca pot avea un rol si in alte domenii, precum sunt domeniile economice. Vrem, de asemenea, sa incurajam implicarea femeilor in viata sociala si politica a comunitatilor din care fac parte si sa sprijine implicarea acestora in luarea deciziilor la nivelul acestor comunitati", a sustinut deputatul PNL, intr-un comunicat de presa.

In documentul citat se precizeaza ca Lucia Varga este sprijinita in candidatura la presedintia ONFL si de catre deputatii Mariana Campeanu si Gratiela Gavrilescu.

"Am constatat pana acum ca ultimele politici guvernamentale nu au condus la crearea unei stari de bine pentru populatia Romaniei. In aceste conditii, consideram ca femeile liberale pot sa aduca un plus in dezvoltarea societatii, un plus care sa reprezinte o dezvoltare economica dedicata acestui popor", a argumentat deputatul PNL Mariana Campeanu.

La randul sau, deputatul liberal Gratiela Gavrilescu a subliniat rolul major pe care femeile il au in ultimii ani in domeniul afacerilor. "Cred ca toate colegele care sunt alaturi de Lucia Varga doresc ca statul asistential sa dispara pentru ca femeile prin excelenta sunt proactive", a a condiderat ea.

Lucia Varga este sustinuta in demersul sau de majoritatea organizatiilor femeilor liberale din tara. Din echipa sa fac parte Steluta Cataniciu (Cluj), Felicia Pop (Mures), Mihaela Andreanu (Valcea), Alina Haila (Iasi), Carmen Marz (Bacau), Magdalena Gaiu (Galati) si Dida Dragan, candidate pentru functia de vicepresedinte al ONFL.

Lucia Varga este membru PNL Bihor, a activat ca secretar de stat timp de patru ani in Guvernul Tariceanu, iar din 2008 ocupa demnitatea de deputat PNL in Parlamentul Romaniei.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Lucia Varga candidatura PNL, #Varga candidatura femei PNL , #stiri PNL