Deputatul PD-L care l-a infruntat pe Basescu, poet si doctorand in prelucrari prin aschiere

Joi, 17 Februarie 2011, ora 15:21
4266 citiri
Deputatul PD-L care l-a infruntat pe Basescu, poet si doctorand in prelucrari prin aschiere
Foto: nicusorpaduraru.ro

Deputatul PD-L Nicusor Paduraru, cel care a indraznit sa-i spuna presedintelui ca in jurul sau "nici iarba nu creste", este doctorand la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, facultatea de Tehnologia Constructiilor de Masini, Catedra de Masini Unelte si Scule, subiectul tezei sale fiind "analiza criteriilor de calitate ale prelucrarilor prin aschiere".

Potrivit unui filmulet postat pe blogul sau, Nicusor Constantinescu nu se fereste sa raspunda la intrebari incomode si tine sa le multumeasca atat prietenilor cat si dusmanilor care intra pe site-ul lui.

In CV-ul publicat pe pagina sa de Internet, politicianul spune ca vorbeste foarte bine engleza si franceza si bine italiana, dar ca nu a "asimilat suficient" neogreaca si rusa. Nicusor Paduraru se mai declara pasionat de teatru, muzica clasica, arte plastice si drumetii montane.

A publicat volumul de poezii "Creioanele de nuc", pentru care a primit, in 1995, premiul special oferit de Fundatia "Vatra" la concursul "George Cosbuc", este membru al Rotary Club din Iasi.

Deputatul PD-L Nicusor Paduraru i-a spus presedintelui Traian Basescu, la intalnirea de marti, ca si-ar dori ca partidul sa gaseasca un om care sa-l poata contrazice, argumentat, pe seful statului.

Potrivit unor inregistrari difuzate de Antena 3, deputatul PD-L de Iasi Nicusor Paduraru i-a spus lui Basescu, marti, ca isi doreste sa apara un lider PD-L care sa aiba curajul sa il contrazica pe sefului statului, cu argumente.

"Domnule presedinte, va spun un singur lucru, pentru ca, sincer, in jurul dumneavoastra foarte greu creste si iarba, mi-as dori sa gasim formula - si dumneavostra sa o agreati - a acelui om care sa poata sa va zica, argumentat, si nu.

Cand il vom gasi pe acel om, cu certitudine, partidul nostru, intr-adevar va demonstra ca (...) si dumneavoastra veti accepta, pentru ca in momentul de fata noi avem o mare problema, nu putem iesi de aici sa spunem ca nu s-a intamplat nimic, nu putem iesi de aici sa spunem ca am avut un dialog constructiv in interior partidului", i-a spus sefului statului Paduraru.

Ulterior, a sustinut ca declaratia sa facuta in cadrul intalnirii cu Traian Basescu, potrivit careia "nici iarba nu creste" langa presedinte, a fost inteleasa "de cei care trebuiau sa il inteleaga".

Paduraru, despre cum nu creste iarba langa Basescu: Cei care trebuie sa inteleaga au inteles

Deputatul a negat insa ca l-ar fi criticat pe presedinte, sustinand ca a vrut doar sa arate ca sunt oameni puternici in partid.

"Activitatea mea in interiorul partidului e una constructiva. Ideea care se preconizeaza acum in media ca m-am ridicat impotriva presedintelui e falsa. (...) Nu i-am adus niciun repros. Am vrut doar sa spun ca exista multi oameni puternici in partid care trebuie folositi, a declarat Nicusor Paduraru, pentru Gandul.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Nicusor Paduraru, #Paduraru Basescu iarba, #deputat PDL , #deputat