PNL: Programul de guvernare este tragicomic si facut pe genunchi

Luni, 10 Martie 2014, ora 15:34
2130 citiri
PNL: Programul de guvernare este tragicomic si facut pe genunchi
Foto: Facebook/ Cristina Ancuta Pocora

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a criticat programul de guvernare al noului Guvern Ponta 3, afirmand ca este "facut pe genunchi" si ca este "tragicomic pentru o economie inca fragilizata".

"Discursul politicianist al celor din PSD nu rezolva problemele, ci doar le imbraca frumos. PNL va analiza cu foarte mare atentie daca programul pastreaza spiritul USL, asa cum am fost anuntati initial de premier, sau avem de-a face cu un program care s-a deplasat semnificativ spre stanga.

Vorbim de un program facut pe genunchi, dovada fiind greselile de scriere care au iesit in evidenta. Acest program de guvernare e tragicomic pentru o economie inca fragilizata, neconsolidata financiar in aceasta etapa post-criza", a scris Cristina Pocora, pe contul sau de Facebook.

Stolojan: Programul pentru care isi asuma raspunderea Guvernul este o gluma

Deputatul PNL afirma ca "principiul economic al guvernarii PSD alaturi de celelalte partide satelit este 'tuturor dupa nevoi, de la noi, dupa posibilitati', in care apare in mod obsesiv sintagma 'in masura in care cadrul fiscal-bugetar o va permite'".

Programul Guvernului Ponta 3 a fost facut public - vezi documentul

"Nu putem sa stam pasivi si sa vedem cum masuri despre pe care premierul Ponta le dadea ca sigure, masura de neimpozitare a profitului reinvestit, ca si reducerea CAS la angajator, de la 1 iulie 2014, nu mai sunt atat de sigure in noul program. Ele sunt la latitudinea 'cadrului fiscal-bugetar'.

PNL solicita imperativ ministrilor PSD sa faca in asa fel incat 'cadrul fiscal-bugetar' sa permita adoptarea macar a celor doua masuri, prevazute in programul de guvernare al USL, masuri esentiale pentru revigorarea mediului de afaceri. (...) Daca intr-adevar acest program este acelasi cu cel al USL, atunci aceste masuri promovate de PNL ar trebui sa fie adoptate cat mai curand posibil", a mai spus Cristina Pocora.

Programul politic adoptat, joi, de Guvernul Ponta 3, a fost trimis vineri la Parlament, urmand ca noul Executiv sa isi angajeze raspunderea, marti, in Parlament.

F.N.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Cristina Pocora program guvernare, #PNL program guvernare, #Pocora program guvernare tragicomic, #Pocora program guvernare facut genunchi , #guvern