Berceanu ironizeaza deplasarile lui Antonescu la Ulan Bator, cu lotul de haltere

Marti, 15 Iunie 2010, ora 15:52
2078 citiri
Berceanu ironizeaza deplasarile lui Antonescu la Ulan Bator, cu lotul de haltere
Foto: Arhiva

Liberalii au fost principala tinta a discursului ministrului Radu Berceanu, care a sustinut ca liderul PNL, Crin Antonescu, a avut intodeauna o problema cu venitul la serviciu, inclusiv ca ministru al Tineretului si Sportului, cand insotea sportivii la concursuri fara importanta.

Berceanu a ironizat discursul presedintelui PNL Crin Antonescu la dezbaterea motiunii de cenzura.

"M-a cutremurat! Problema ar fi sa-si ia un angajament ca merge la seriviciu in timpul asta. Pentru ca eu am avut onoarea sa fiu coleg de guvern cu domnul Crin Antonescu cand era prim ministru Radu Vasile, care o data la patru sedinte, cand in sfarsit era prezent si domnul Antonescu, ii spunea 'Mai Crinule, acum unde ai mai fost?'.

'La Ulan Bator, domnu' prim ministru'. 'Ce ai facut acolo?'. 'Cu echipa de haltere juniori'. 'Si ce am obtinut?'. 'Nimic, ca ii crestem, sunt o echipa tanara'. Sunt inregistrari. Problema e ca sedintele de Guvern se inregistreaza si se pastreaza", a spus Radu Berceanu.

Tirul ministrului Transporturilor la adresa lui Antonescu nu s-a oprit aici. "Mi-a placut partea cu politica externa. Mi se pare ca e preocupat in ultima vreme de politica externa. Daca o sa invete cat de cat si o limba straina, s-ar putea sa fie prin apropierea dlui Baconschi", a spus Berceanu.

Nici Ludovic Orban nu a fost scutit, mai ales ca ministrul PDL i-a imputat existenta unor contracte dezavantajoase pentru statul roman ce ar fi fost incheiat in timpul cat Orban a fost ministru la Transporturi.

Unul dintre acestea este achizitia unui Audi A8 care a fost cumparat cu 185.000 de euro, dupa ce ar fi facut un accident cu o alta masina. "E accidentul cand era pe trecerea de pietoni usor bulversat l-a facut cu masina de la minister pe care a ascuns-o un prieten doua zile pana cand a trecut bulversarea", a comentat Berceanu.

Pedelistul a contesta si politica de cadre a PNL in perioada cat acest partid s-a aflat la guvernare.

"Tinerii de valoare care trebuie pomovati. La Compania Nationala a Drumurilor-directia Bucuresti, la sfarsitul lui 2007 o domnisoara Magdalena Grigore era curier personal cu un salariu de 637 lei.

Dupa ce s-a apropiat de PNL si a devenit sustinuta de Mircea Ciopraga (fost deputat PNL-n. red.) a devenit, la sapte luni de la terminarea facultatii la care nu stie exact ce a avut la licenta, directoare cu 13.000 lei pe luna. Asta ca sa intelegeti de ce nu sunt bani pentru pensiile dumneavoastra", s-a adresat Berceanu pensionarilor veniti sa asiste la lucrari.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#Radu Berceanu motiune cenzura, #motiune cenzura PSD , #motiune cenzura
Comentarii