Emanuel Ungureanu, despre atacurile lui Emil Boc la Vlad Voiculescu: "E razboi. Un razboi cu structuri de tip mafiot"

Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 09:17
6566 citiri
Emanuel Ungureanu, despre atacurile lui Emil Boc la Vlad Voiculescu: "E razboi. Un razboi cu structuri de tip mafiot"
Ungureanu/FB

Deputatul USR Emanuel Ungureanu sustine intr-o postare pe Facebook ca atacurile lui Emil Boc la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, au legatura cu faptul ca acesta din urma l-a schimbat pe managerul Spitalului Judetean Cluj, Petru Susca, un apropiat al edilului.

"E razboi! De ce este atat de suparat domnul Emil Boc pe ministrul Vlad Voiculescu? 4 zile consecutiv l-a atacat primarul Clujului pe domnul Voiculescu.

Motivul real. Dupa 7 ani de abuzuri groase, 3 rapoarte ale Corpului de Control al Ministerului Sanatatii, Petrica Susca a fost schimbat din fruntea Spitalului Judetean Cluj", scrie Ungureanu.

"Susca este protejat de Boc si de locotenentii lui: Stamatian, Buda, Rus si mai nou, deputatul Moisin. Deputatul Moisin l-a interpelat cu tupeu pe Vlad Voiculescu in legatura cu schimbarea lui Susca desi Susca a fost schimbat in iulie timp de 3 ore de catre fostul ministru penelist Tataru, apoi, seful lui Moisin, l-a sunat pe Tataru si l-a pus cu pixul inapoi pe Susca, in aceeasi zi, cu tupeu...", a completat acesta.

E razboi!

De ce este atat de suparat domnul Emil Boc pe ministrul Vlad...

Posted by Emanuel Ungureanu on Tuesday, January 12, 2021

#emanuel ungureanu, #Facebook, #Vlad Voiculescu , #stiri politice