Demisii in lant la PRM

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 20:43
4539 citiri
Demisii in lant la PRM
Foto: Arhiva

PRM are probleme serioase. Demisia anuntata in urma cu doua zile de vicepresedintele Codrin Stefanescu a fost urmata, joi, de demisiile tuturor presedintilor filialelor de sector din Capitala si ale altor membri activi ai organizatiei PRM Bucuresti.

Demisionarii spun, intr-un comunicat remis presei, ca au luptat mereu impotriva partidului de guvernamant si politicii distructive a acestuia, si ca se delimiteaza de noua linie pe care Vadim Tudor, "o persoana duplicitara, cu un comportament deviant, preocupat doar de propriile interese", vrea sa o impuna partidului.

Conform comunicatului, presedintele organizatiei PRM sector 6, Luminita Adam, si-a anuntat deja inscrierea in PSD, impreuna cu o parte dintre colegii demisionari.

Codrin Stefanescu a demisionat din PRM

Vadim: Stefanescu a dat sms-uri ca am murit, il dadeam oricum afara din partid

In replica, presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat pentru Realitatea.net ca nu a auzit niciodata de cei care au demisionat si ca este convins ca au venit in partid de la PSD, adusi de "psihopatul ala de Codrin Stefanescu".

"Asta e nebun de legat, se duce in fiecare an sa se trateze intr-un sanatoriu la Lyon. A venit acum cativa ani in PRM cu misiunea clara de la PSD sa rupa o parte din partid, dar eu mi-am dat seama si l-am dat in suturi afara", mai spune Vadim Tudor.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#demisii PRM, #demisii PRM Bucuresti, #Vadim Tudor demisii, #Codrin Stefanescu demisii , #stiri PRM