Un fost șef al Serviciilor Secrete britanice: ”Putin are o gravă problemă, știu din surse din Europa de Est”

Sambata, 24 Februarie 2024, ora 23:55
12057 citiri
Un fost șef al Serviciilor Secrete britanice: ”Putin are o gravă problemă, știu din surse din Europa de Est”
Sir Richard Dearlove spune că Putin are o problemă gravă FOTO: Yahoo

Sir Richard Dearlove, care a condus Serviciul Secret MI6 între anii 1999 și 2004, a făcut o analiză asupra războiului lui Putin din Ucraina și a recentei morți a opozantului său, Aleksei Navalnîi, într-o închisoare din Arctica. Fostul ofițer susține că din surse din Europa de Est știe că Putin are ”ceva fundamental în neregulă” cu sănătatea sa și ar putea suferi de boala Parkinson.

Dearlove a afirmat că sănătatea lui Putin se deteriorează, iar simptomele ei ar putea explica ”paranoia” președintelui rus și moartea celui mai important opozant al său, Aleksei Navalnîi, potrivit The Independent.

Această declarație a fostului șef al MI6 vine după multe speculații cu privire la sănătatea ui Putin în ultimii ani, cu unele teorii nefondate care includ că acesta are cancer sau folosește o dublură.

Un academician american descifrează mesajul înfricoșător al lui Putin: ”Te vom găsi oriunde în lume și te vom ucide”

Întrebat la LBC despre starea sănătății lui Putin, Sir Richard Dearlove a răspuns: „Nu am un răspuns clar la asta, dar am contacte și prieteni încă în Europa de Est, care cred că este ceva fundamental în neregulă cu el din punct de vedere medical. Dar nu sunt clinician.”

Explicând ce boală poate avea Putin, el a spus: „Probabil Parkinson care, desigur, are reprezentări diferite, variații diferite, gravitate diferită. „Dar dacă bărbatul este paranoic și cred că uciderea lui Navalnîi ar putea sugera o anumită paranoia, acesta este unul dintre simptome.”

Navalnîi, dușmanul liderului de la Kremlin, a murit vinerea trecută într-o închisoare din Arctica, unde a fost ținut în izolare timp de până la două săptămâni.

Fenomenul nemaivăzut de 30 de ani: Antidotul contra lui Putin plătit cu 300 de miliarde pentru a-l produce

Moartea sa a stârnit indignare la nivel mondial, ministrul de externe Lord David Cameron afirmând: „Este clar că autoritățile ruse l-au văzut pe Navalnîi ca pe o amenințare și au încercat în mod repetat să-l reducă la tăcere”.

Navalnîi se afla în spatele gratiilor din ianuarie 2021, când s-a întors la Moscova după ce a primit în Germania un tratament salvator de la otrăvirea cu noviciok, un atac care a fost pus pe seama Kremlinului.

El a fost apoi mutat în închisoarea arctică îndepărtată „Polar Wolf” la sfârșitul anului trecut și s-a confruntat cu mai multe pedepse sub acuzații pe care comunitatea internațională și susținătorii lui Navalnîi cred că au fost inventate pentru a încerca să-l reducă la tăcere.

Unele alimente produc o boală gravă, au descoperit medicii: Distrug mușchii și apoi moarte prematură

Moartea sa a survenit cu o lună înainte de alegerile prezidențiale în care se așteaptă că Putin va revendica cu ușurință realegerea, un vot împotriva căruia Navalnyîi s-a opus în mod repetat, chiar și în închisoare.

Kremlinul a negat implicarea în moartea lui Navalnîi. De la moartea adversarului său politic, Putin a fost văzut joi participând la un zbor al unui nou avion bombardier cu capacitate nucleară. Mișcarea a fost văzută de Occident ca o încercare de a trimite o reamintire a puterii nucleare a Rusiei pe fondul tensiunilor crescânde cu Occidentul din cauza luptelor din Ucraina.

Referindu-se la asta, Sir Richard a declarat pentru LBC: „Putin este întotdeauna în poziție - asta face parte din caracterul său și zvonurile despre boala lui ar putea face acest lucru mai important acum, că se poziționează într-un mod care sugerează că nu este bolnav, dacă este. Aceasta nu este o schimbare, este ceva ce a făcut.”

Un istoric britanic dezvăluie adevărul despre Putin: De ce este neînfricat și ce boală mintală îl domină
Un istoric britanic dezvăluie adevărul despre Putin: De ce este neînfricat și ce boală mintală îl domină
Vladimir Putin a lansat recent o încercare ciudată de a se autointitula noul Iisus Hristos și de a se poziționa la nivel religios în legătură cu războiul din Ucraina. Dar, în realitate, un...
Noapte de coșmar pentru apărarea antiaeriană ucraineană. Rușii au lovit cu mai multe tipuri de rachete și au folosit o tactică sofisticată
Noapte de coșmar pentru apărarea antiaeriană ucraineană. Rușii au lovit cu mai multe tipuri de rachete și au folosit o tactică sofisticată
Rușii au folosit patru tipuri de rachete, inclusiv temutele Kalibr, în timpul unui atac masiv asupra Ucrainei care a avut loc sâmbătă, 27 aprilie, scrie presa ucraineană. În jurul orei...
#razboi Ucraina, #sef MI6, #servicii secrete marea britanie, #Putin bolnav, #boala putin, #parkinson, #Aleksei Navalnii , #Razboi Ucraina