VIDEO Actorul Paul Mescal, in cel mai nou videoclip The Rolling Stones

Vineri, 07 August 2020, ora 10:30
2009 citiri
VIDEO Actorul Paul Mescal, in cel mai nou videoclip The Rolling Stones
Foto: Paul Mescal / Facebook.com

Actorul irlandez Paul Mescal, cunoscut pentru rolul din "Normal People", este protagonistul celui mai nou videoclip The Rolling Stones, "Scarlet", lansat joi seara.

Piesa a fost lansata in urma cu doua saptamani si este a doua dintre cele trei care vor fi incluse pe varianta remasterizata a albumului "Goats Head Soup" (1973), care va fi lansata in toamna. Inregistrarea beneficiaza de aportul chiaristului Jimmy Page si al basistului Rick Grech.

Albumul "Goats Head Soup 2020" cuprinde setlistul original din 1973, remixat, dar si demo-uri si interpretari live, intre altele. El va fi lansat pe 4 septembrie.

Premiera videoclipului, pe YouTube, a fost precedata de o discutie online intre solistul Mick Jagger si Paul Mescal, recent nominalizat la premiile Emmy pentru rolul din serial.

Videoclipul a fost filmat in hotelul Claridge's din Londra. "Este evident ca te-ai distrat foarte mult in acest hotel gol", i-a spus Jagger. "Credeam ca o sa mori cand ai sarit pe scari". Iar Mescal a replicat: "Si eu".

Intrebat de ce a durat atat de mult pana ce "Scarlet" sa fie dezvaluita, Jagger a explicat ca au existat mai multe versiuni ale piesei, cu diversi muzicieni, si ca "nu era chiar o inregistrare Rolling Stones".

Jimmy Page (Led Zeppelin) i-a secondat lui Keith Richards, iar Rick Grech a realizat linia de bas. "Imi amintesc ca am facut mai multe versiuni. Imi amintesc ca am cantat-o cu diferiti oameni. Dar nu imi amintesc sa o fi facut pe asta. Am vorbit cu Jimmy Page si el mi-a spus: << O, da, imi amintesc asta. Am stat in subsolul de inregistrari al lui Ronnie Wood si mai erau... >> El isi amintea tot. Eu imi amintesc ca eram acolo, dar atat", a spus Jagger.

Musicianul a spus, ca explicatie pentru cei aproximativ 50 de ani de amanare a lansarii: "Nu era chiar o inregistrare Rolling Stones"

In izolare, Jagger a spus ca lucreaza la viitorul album cu piese noi al trupei. In aprilie, The Rolling Stones a lansat "Ghost Town", una dintre compozitiile originale care vor fi incluse pe urmatorul disc.

"Acum inregistrez partile de voce pentru altele, incercand sa finalizez, apoi voi scrie unele noi, de asemenea. Nu este o perioada atat de rea pentru muzicieni".

The Rolling Stones a lansat pe 9 iulie "Criss Cross", prima dintre cele trei piese inedite incluse in varianta 2020 a albumului "Goats Head Soup".

The Rolling Stones, infiintata la Londra in 1962, este una dintre cele mai longevive si apreciate formatii rock din lume. Pana in prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vandute in aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Intre discurile de referinta se numara "Their Satanic Majesties Request" (1967), "Beggars Banquet" (1968), "Let It Bleed" (1969), "Sticky Fingers" (1971), "Exile on Main St" (1972), "It's Only Rock 'n Roll" (1974), "Tattoo You" (1981), "Steel Wheels" (1989), "Voodoo Lounge" (1994) si "Bridges to Babylon" (1997).

In prezent, grupul este format din Mick Jagger (voce, chitara), Keith Richards (chitara, voce), Charlie Watts (tobe) si Ronnie Wood (chitara). Grupul britanic a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1989. Cel mai recent disc al formatiei, "Blue & Lonesome", a fost lansat in 2016.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Temuta agenție de spionaj a Chinei iese din umbră: ”Suntem 1,4 miliarde de linii de apărare”
Temuta agenție de spionaj a Chinei iese din umbră: ”Suntem 1,4 miliarde de linii de apărare”
Într-un clip video care marchează Ziua Educației pentru Securitate Națională, temuta agenția de spionaj a Chinei a transmis un mesaj dur pentru chinezi: spionii străini sunt peste tot, scrie...
#Paul Mescal, #Rolling Stones, #videoclip, #muzica, #actor, #Film, #Normal People , #stiri Rolling Stones