Primar PSD: La Dambovita lucrurile au scapat total de sub control. Statutul partidului probabil se regaseste la toaleta, pe post de hartie igienica

Joi, 27 Iunie 2019, ora 17:28
6893 citiri
Primar PSD: La Dambovita lucrurile au scapat total de sub control. Statutul partidului probabil se regaseste la toaleta, pe post de hartie igienica
Foto: Facebook / PSD Dambovita

Primarul orasului Pucioasa, Constantin Ana, este nemultumit de modul in care se organizeaza delegatiile din judetul Dambovita, pentru Congresul PSD si a scris, joi, pe Facebook, ca este "inca o mostra de democratie marca Plumb", dupa ce social-democratii aprobati in cadrul BEJ au fost modificati.

"Inca o mostra de democratie marca Plumb!!! Vineri, 21 iunie 2019, la sediul Organizatiei Judetene PSD Dambovita, a fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv. Fara sa mai discutam despre faptul ca acel Comitet Executiv s-a transformat brusc in Conferinta Extraordinara, ceea ce conteaza este faptul ca in acea sedinta s-a aprobat lista delegatilor la Congresul PSD din 29.06.2019!

Spre surprinderea noastra totala, am constatat astazi (joi - n.red.) ca o buna parte din persoanele nominalizate si aprobate vineri (aprope statutar!) in CEX, nu se mai regasesc pe lista finala a delegatilor!", scrie Constantin Ana, primarul orasului Pucioasa, judetul Dambovita, pe pagina sa de Facebook.

Edilul da si exemple: Pucioasa, orasul pe care il conduce, de la cinci delegati la Congres a ramas cu doi, iar Titu, "organizatie prietenoasa familiei Plumb" a primit noua delegati in loc de trei in varianta aprobata.

Constantin Ana o acuza ca presedintele PSD Dambovita, Rovana Plumb, ar avea nevoie de "masa de manevra" la Congresul PSD.

"De ce?! Pentru ce?! Aveti nevoie de masa de manevra?! Spuneti doamna Plumb si domnule Plumb!!! Chiar trebuie sa ne umiliti permanent?! Cat credeti ca mai suportam mizeriile voastre?!!! Stimati membri de buna credinta ai PSD, la Dambovita lucrurile au scapat total de sub control!!! Iar Statutul Partidului probabil se regaseste la toaleta pe post de hartie igienica!!!", mai scrie primarul.

Rovana Plumb si-a depus mandatul in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD Dambovita de luni, 17 iunie, si a fost reconfirmata in functia de presedinte al organizatiei. In cadrul sedintei au fost stabiliti cei 143 de delegati ai organizatiei la Congresul PSD din 29 iunie.

O zi mai tarziu, Adrian Tutuianu, unul dintre cei exclusi anul trecut din PSD, a acuzat ca PSD Dambovita a devenit "o afacere de familie", dupa alegerea fiului Rovanei Plumb in functia de vicepresedinte al organizatiei: "Cum ar veni, mamitica ii construieste lui Goe un viitor".

Citeste mai multe despre: Fiul Rovanei Plumb a ajuns numarul 2 in PSD Dambovita. Prima e mama sa.

Fiul Rovanei Plumb a fost ales vicepresedinte al organizatiei PSD Dambovita, in locul Ofeliei Robescu. Aceasta a demisionat din functie in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD Dambovita, organizatie condusa de Rovana Plumb.

Sambata, 29 mai, PSD urmeaza sa organizeze un Congres extraordinar in care se vor decide functiile de presedinte al partidului, presedinte executiv si secretar general.

#primar Pucioasa PSD Plumb, #delegati congres PSD 2019 , #PSD