Fratele lui Fane Spoitoru, Migdal Ion, ramane in arest

Vineri, 10 Octombrie 2008, ora 17:50
2776 citiri
Fratele lui Fane Spoitoru, Migdal Ion, ramane in arest

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, sa emita mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru fratele lui Fane Spoitoru, Migdal Ion, si pentru alte trei persoane acuzate de trafic de droguri.

Tot vineri, Curtea de Apel Bucuresti a respins recursurile formulate de Migdal Ion si Sandu Mialca impotriva deciziei Tribunalui de a emite pe numele acestora mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, in dosarul in care acestia sunt acuzati de trafic de influenta.

Ambele decizii ale Curtii de Apel Bucuresti sunt definitive.

Tribunalul Bucuresti a hotarat, pe 30 septembrie, arestarea preventiva, pentru 15 zile, a patru traficanti de droguri din clanul Spoitoru, printre care se afla si fratele lui Fane Spoitoru.

Acestia sunt acuzati de trafic de droguri de mare risc in forma continua si constituire a unui grup infractional organizat. Procurorii DIICOT ii acuza pe cei patru ca au vandut colaboratorilor politiei si ofiterilor sub acoperire 1 kilogram de heroina, pe care au primit 20.000 euro si 1,5 kilograme heroina, contra sumei de 27.000 euro.

Cel de-al cincilea membru, despre care informatiile arata ca ar fi implicat intr-o retea de trafic de droguri, este cautat de politistii de la crima organizata.

De asemenea, politistii sustin ca au inregistrari video care arata ca membrii acestei grupari au distribuit droguri mai multor dealeri din Capitala.

Pe de alta parte, DNA ii cerceteaza pe fratele lui Fane Spoitoru, Ion Migdal, si pe alte doua persoane, pentru ca ar fi primit bani, lasand sa se creada ca au influenta pe langa judecatori, iar sotia lui Nutu Camataru, Lidia Barlint, este cercetata pentru cumparare de influenta.

DNA ii acuza pe Migdal Ion si pe Mialca Sandu, ambii recidivisti, de trafic de influenta, o alta persoana, Ferki Sandu, este acuzata de complicitate la trafic de influenta, in timp ce Lidia Balint de cumparare de influenta.

Rușii au arestat un jurnalist care realizase videoclipuri pentru echipa lui Navalnîi
Rușii au arestat un jurnalist care realizase videoclipuri pentru echipa lui Navalnîi
Un jurnalist rus care colaborează cu mai multe instituţii de presă a fost plasat în arest preventiv pentru "extremism" pentru că a participat la realizarea unor videoclipuri pentru canalul de...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#fratele, #fane, #Spoitoru, #arest , #frauda