Continua scandalul la Brasov: Femeia care l-a reclamat pe politistul Godina si-a dat demisia

Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 14:29
12972 citiri
Continua scandalul la Brasov: Femeia care l-a reclamat pe politistul Godina si-a dat demisia
Foto: Facebook/Marian Godina

Consilierul judetean PSD, Luana Minea, si-a dat demisia miercuri din cadrul Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica (ATOP) Brasov, iar PSD Brasov a anuntat ca va analiza situatia acesteia in Comisia de etica, dupa cazul semnalat de politistul Marian Godina.

"Doamna Luana Minea si-a anuntat demisia din ATOP, iar in sedinta de luna viitoare o vom lua in discutie. Cred ca este o masura buna pentru ca nu vad de ce numele ATOP trebuie sa apara in aceasta disputa a politiei.

Faptul ca esti membru al ATOP nu trebuie sa creeze un avantaj, dimpotriva, iti aduce o multime de obligatii pe care fiecare dintre noi trebuie sa le indeplineasca", a spus Carol Ambrus, presedintele Autoritatii Teritoriale pentru Ordine Publica Brasov.

Ce spune ministrul Toba despre cazul politistului Godina

De asemenea, organizatia PSD Brasov, din care face parte Luana Minea, a anuntat ca va analiza situatia consilierului si va decide in conformitate cu statutul PSD si a Codului de Etica si Conduita, iar, in functie de rezultat, poate sa ii retraga sprijinul politic sau sa o excluda din partid.

"In ceea ce priveste scandalul public in care este implicata Luana Minea, consilier judetean PSD, Biroul Permanent Judetean al PSD Brasov va analiza situatia creata si va decide in conformitate cu statutul PSD si a Codului de Etica si Conduita.

Organizatia Judeteana a PSD Brasov precizeaza ca, potrivit statutului precum si a Codului de Etica si Conduita, membrilor de partid ale caror fapte contravin prevederilor celor doua documente mentionate, li se va retrage sprijinul politic pentru functiile publice pe care le ocupa, iar sanctiunile pot merge pana la retragerea calitatii de membru de partid", se arata intr-un comunicat al PSD Brasov.

Rasturnare de situatie la Politia Brasov: Sefii lui Godina, anchetati (Video)

O echipa a Directiei de Control Intern din Politia Romana s-a deplasat, marti dimineata, la Brasov, pentru a verifica situatia semnalata de politistul Marian Godina, conform IGPR.

Politistul de la Rutiera a scris pe pagina sa de Facebook ca, in urma unui incident din trafic, in care a oprit o masina in care se afla Luana Minea, director al Crucii Rosii din Brasov, dar si consilier judetean PSD si pana miercuri membru ATOP, a avut probleme cu superiorii sai.

Miting de sustinere pentru Godina. Cine e femeia care l-a reclamat si ce dezvaluiri a mai facut politistul

Marian Godina sustine ca a fost acuzat de superiorii sai ca a avut un limbaj licentios si ca nu s-a prezentat in momentul in care a cerut documentele la control.

Celebrul politist Godina, probleme cu sefii dupa ce i-a luat permisul unui sofer cu pile: Nu sunt dobitoc!

"Am fost chemat la Biroul de Control Intern unde a trebuit sa dau explicatii pentru comportamentul avut fata de sofer. Doamna m-a reclamat ca, desi soferul m-a intrebat cum ma cheama, am refuzat sa-i spun si i-am zis pe un ton arogant ca scrie pe procesul-verbal cum ma cheama. Nu sunt dobitoc. Nu a deranjat pe nimeni comportamentul meu. A deranjat ca mi-am permis sa nu tin cont ca doamna are functie", mai scria Godina pe Facebook.

Celebrul politist Godina nu cedeaza presiunilor: Mi-am propus sa schimb acest sistem si o voi face

Politistul a inregistrat conversatia avuta cu soferul autoturismului si a facut publica inregistrarea din care reiese ca si-a spus numele si ca limbajul sau nu a fost unul neadecvat.

Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Firea îl trimite pe Piedone înapoi la sectorul 5: "Nu vreau să îl jignesc"
Cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei se încinge. Gabriela Firea îl trimite pe Cristian Popescu Piedone înapoi la sectorul 5. Ea a a declarat vineri, 26 aprilie, că "ar fi o normalitate"...
#demisie Luana Minea, #femeie reclamat politist Godina demisie, #Luana Minea demisie ATOP, #scandal permis politist Godina , #politie